da-DK
1642491781065
https://www.r2n.dk/
Morsel Bao Frederiksberg

Hos Morsel Bao, som betyder "en lille delikat bid", kan du nyde de velsmagende asiatiske delikatesser. Deres fusionerede asiatiske køkken byder blandt andet på de populære Bao i flere varianter. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Morsel Bao ligger på Frederiksberg, hvorfra du er tæt på både Aksel Møllers Have Metro og cirka 10 min. fra Frederiksberg Centret.

Adresse: Godthåbsvej 48, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Indenfor i den hyggelige restaurant, Morsel Bao, har de udnytte det mindre lokale godt. Restauranten danner rammerne for en intim og afslappende stemning. Langs væggen har man indrettet siddepladser med små træborde og rundt om i lokalet kan man sætte sig til rette ved højbordende.

På væggene hænger hylder med små planter og farverige plakater. De store vinduer giver rummet et hyggeligt lysindfald og gør det muligt at følge med i byens mylder. De tilbyder desuden et fåtal siddepladser udenfor, hvor du i sommermånederne kan nyde de lækre madretter i solens stråler.

Maden
Morsel Bao åbnede sine døre første gang i efteråret 2019. De er en trendy fusionsrestaurant, der især har sit fokus på hjemmelavet asiatisk mad. På menukortet er ders fokus på "Bao", der bedst kan beskrives som en asiatisk version af en burger. Bao stammer fra Fujian i Kina og er senere blevet forbedret og populariseret i Taiwain.

I køkkenet er de både kreative og eventyrlystne, hvilket kan ses på deres menukort. Udover Bao finder du også lækre gyoza og forskellige varianter af ricebowls på menukortet. Navnet "Morsel" betyder på engelsk "en lille delikat bid", hvilket netop er hvad du får serveret hér. Der serveres desuden både vegetariske og veganske alternativer.

Andet
Restaurantens kunder er altid glade og skriver blandt andet således om Morsel Bao på Google: "Autentisk lille resturant med respekt for sin mad og et service niveau over det almindelige" og "Pragtfuldt mad, sikken en smags oplevelse".

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Asiatisk

Åbningstider
Man til Tors: 12:00 - 21:00
Fre til Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 12:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 48 - 68 Kr.
Hovedret: 98 - 128 Kr.
Dessert: 58 Kr.
Menu: 190 - 335 Kr.

Siddepladser
20 inde / 6 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super dejlig oplevelse, endnu en gang tak for de sparede penge." Ivana (Kastrup)

"Alt klappede, selvom nettet var nede. Første klasses telefonbetjening. Jeg vil benytte r2n en..." John (Holte)

"Meget velfungerende koncept." Bent (København S)