da-DK
1642941394018
https://www.r2n.dk/
Mudan Frederiksberg

Hvis du skal have kinesisk mad på Frederiksbergs, så er Mudan stedet! Her serveres traditionel kinesisk mad inspireret af b.la. Beijing. Her er noget for enhver, der ønsker en kinesisk spiseoplevelse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Mudan ligger på Frederiksberg i gå-afstand fra Flintholm Station. Det er derfor let at komme til restauranten med offentlig transport, da der både kører busser, toge og metro lige i nærheden. Der er parkering på gaden og et parkeringsanlæg lige ved siden af restauranten.

Adresse: Dirch Passers Allé 30-32, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Mudan ligger i en relativt ny bygning, som man har indrettet i kinesisk stil med mørkt interiør. Restaurantens store glasfacade giver et flot lysindfald i rummet, samt giver det mulighed for at observere gadens mylder.

Stemningen i restauranten er afslappet og betjeningen er altid venlig, imødekommende og hjælpsom. Uanset om du kommer på en romantisk middag eller en hyggelig aften med venner og familie, så bliver du taget godt imod.

Maden
Hos Mudan er menuen inspireret af de bedste og mest klassiske retter fra Kina. Der er blandt andet hentet inspiration fra Beijing, Sichuan, Hangzhou og det nordøstlige Kina. Der er noget for alle, der ønsker en autentisk kinesisk spiseoplevelse.

På menukortet finder du blandt andet forårsruller, dybstegte rejer, Wonton suppe og Peking and. Retterne består af både kylling, lam, oksekød, skaldyr og fisk. Der er desuden et stort udvalg af vegetariske retter lavet enten med tofu eller grøntsager. Til dessert kan du prøve deres dybstegte banan eller ananas med is - dét er en rigtig asiatisk delikatesse!

Andet
Restaurant Mudan bliver blandt R2N brugere rost for at være "Ægte kinesisk" og for at levere "Fremragende mad og god service". Hvis du har lyst til kinesisk mad, så er Mudan altså det perfekte valg!

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Internet
  • Handicapvenlig
  • Småbørnsegnet
Køkken
Kinesisk, asiatisk, vegetar

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Fre: 11:30 - 21:30
Lør til Søn: 13:00 - 21:30

Prisleje
Forret: 38 - 88 Kr.
Hovedret: 58 - 498 Kr.
Dessert: 52 - 62 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super god måde at booke bord på og specielt at få et godt tilbud med rabat" Anette Larsen (Skanderborg)

"Super app. Første gang vi brugte den, men bestemt ikke sidste." Karin (København N)

"Fungerer fint med booking etc." Winni Rosenkjær Dahl (København Ø)