da-DK
1579771779059
https://www.r2n.dk/
Naert København K

Moderne nordisk mad når det er bedst, serveret i smukke omgivelser og uformel stemning. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Beliggende på Nina Bangs Plads på Pilestræde, ligger restaurant Naert. Udover den korte afstand til Kongens have, ligger det også tæt på både Rundetårn og Strøget.

Adresse: Pilestræde 63, 1112 København K

Atmosfære
Nordisk og stilfuld er kodeordene hér. Minimalistisk indretnig, træmøbler og tallerkner af stentøj fuldender det Skandinaviske look. Smukke lokaler som tidligere husede den japanske ambassade, med masser af plads mellem bordene og udsigt til det store åbne køkken.

Ung og uformel service med behagelig musik i baggrunden.

Maden
Moderne Nordisk gourmet mad når det er bedst. På Naert eksperimenter man med smag, råvarer og nyfortolkninger af nordisk mad.

Menuen skifter hver måned, man kan vælge mellem en 3 retters menu med eller uden snacks. Snacks og retter kan også bestilles individuelt.

Øllene er udelukkende skandinaviske og fra mindre bryggerier. Vinkortet byder på naturvin, og andre veludvalgte vine. Man kan vælge en øl- eller vinmenu til maden, som er perfekt tilpasset.

Andet
Ved allergier, vegetar eller andet bedes du meddele dette til restauranten dagen før, så de kan forberede og indkøbe produkter, for at garantere den høje kvalitet og oplevelse.

Naert er nomineret til White Guide, og både Berlingske og Politiken har tildelt restauranten 5 stjerner/hjerter.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, nordisk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 390 - 460 Kr.

Siddepladser
40 inde / 10 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Nem at bruge, giver inspiration til hvor man kan spise, når man beslutter sig i sidste øjeblik" Linda Sorensen (Hvidovre)

"Super koncept. Dejligt at kunne gå ud og nyde både mad og vin på en ordentlig restaurant, uden..." Anna (København K)

"Fungerer fint med booking etc." Winni Rosenkjær Dahl (København Ø)