da-DK
1558514846466
https://www.r2n.dk/
Olivaceous Vanløse

Er du i tvivl om du har lyst til italiensk, spansk, græsk eller fransk mad er Olivaceous et godt bud. Middelhavskøkkenet byder på retter fra alle de populære køkkener. Book via R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restauranten ligger i det nye shoppingcenter Kronen i Vanløse. Centeret er nabo til Vandløse station, så der er let adgang med offentlig transport.

Adresse: Vanløse Torv 1, 2720 Vanløse

Atmosfære
Kronen er et moderne center, og Olivaceous er en moderne restaurant, som har fokus på den gode mad og en afslappet atmosfære. Belysningen er dæmpet så man kan tage en hyggelig pause fra shoppeturen og nyde lidt god mad.

Maden
Ingredienserne i middelhavsretter er helt forskellige fra dem i Nordeuropa, med olivenolie i stedet for smør og vin i stedet for øl. På menukortet hos Olivaceous finder man retter med rødder i det græske, italienske, franske og spanske køkken. Fx. kan man vælge calamari eller caprese salat til forret, spaghetti alla carbonara eller paella til hovedret og creme brulee eller tiramisu til dessert. Der er altså noget for enhver smag.
Hver aften er der også mulighed for at vælge middelhavsbuffet med et bredt udvalg af retter.

Køkken
Middelhavs

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 59 - 89 Kr.
Hovedret: 69 - 149 Kr.
Dessert: 49 - 79 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Betalingsmidler

Kort


Kundeudtalelser

"Vil hel sikkert bruge restaurant 2 Night igen det var så nemt" Pia Sand (Helsingør)

"En rigtig god ide, når man er gæst i København og ikke kender restauranterne og deres..." Pia Lind Jacobsen (København K)

"Det var første gang, vi prøvede r2n. Det vil vi uden tvivl gøre igen." Vibeke Haaber (København K)