da-DK
1634472373132
https://www.r2n.dk/
One.four.eight København S

Forkæl dine smagsløg med en gastronomisk oplevelse hos one.four.eight på Amager. Her serveres velsmagende økologiske og hjemmelavede retter tilberedt på sæsonens bedste råvarer. Book her og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På Amager ligger den hyggelige restaurant One.Four.Eight. Herfra er du hverken langt fra Amager strand eller Øresund Metrostation.

Adresse: Øresundsvej 148c, 2300 København S

Atmosfære
Hos One.Four.Eight træder du indenfor i den hyggelige restaurant, hvor du mødes af deres unge og entusiastiske team, der altid yder en god service og uforglemmelige oplevelser til deres gæster.

Indretningen i restauranten er moderne med farverige vægge, flotte malerier, store lamper i loftet og et mørkt interiør. Stemningen i restauranten er hyggelig og afslappet, så du føler dig tilpas med det samme.

Maden
Hos One.four.eight fokuserer man på økologiske og hjemmelavede produkter, således at man kan tilberede sæsonbetonede lækkerier. Af den anledning kan menuen godt varierer afhængigt af sæsonens bedste råvarer.

På deres frokostmenu finder du en blanding af traditionelle retter, såsom burgere, fish & chips og smørrebrød. Alle retterne er sammensat, så de matcher deres lækre cocktails. Om aftenen anbefaler restauranten at du starter oplevelsen med hjemmelavede snacks og et glas vin. Derefter kan du nyde en af deres lækre forretter, hovedretter og desserter, som blandt andet tartar, bøf med rødvinssauce og æblekage.

Uanset hvad du vælger er du garanteret et velsmagende måltid, der altid anrettes så det også er en fryd for øjet.

Faciliteter
  • Børnemenu
Køkken
Café, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 09:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 49 - 79 Kr.
Hovedret: 129 - 249 Kr.
Dessert: 59 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Har R2N flere gange og systemet fungerer perfekt" Torben Rasmussen (Kastrup)

"Rigtig god koncept for alle parter :-)" Dragan (Hvidovre)

"Fantastisk ordning. Nemt at bestille bord. Dejligt at man får rabat på både mad og drikkevarer." Erlinda (Gentofte)