da-DK
1558356173284
https://www.r2n.dk/
PAUSE Frederiksberg

Restaurant PAUSE på Frederiksberg går op i kvalitet, service og gode oplevelser. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant PAUSE ligger på Frederiksberg, ca. 5 min. fra Fasanvej st. og 10 min. fra Frederiksberg Metro. Derudover ligger Frederiksberg have lige i baghaven, og Frederiksberg centret kun et stenkast derfra.

Adresse: Peter Bangsvej 2, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Restauranten lægger vægt på kvalitet, service og gode oplevelser.

Hvis du har brug for en pause fra en travl hverdag eller bare ønsker en god middag i en hyggelig restaurant, er dette stedet for dig. Stemningen i restauranten er nemlig rolig og rar, hvilket er med til at gøre, at man virkelig kan nyde sin middag.

Maden
Hos PAUSE nydes der sydlandsk inspireret mad med rødder fra 1800-tallet. De passionerede kokke hygger om retterne helt ned til den mindste detalje, da de ønsker at deres gæster får den bedst mulige spiseoplevelse.

Restauranten benytter friske og økologiske råvarer, fordi de prioriterer kvalitet og sundhed højt. Menukortet har lidt for enhver smag og indeholder bl.a. rib-eye, moules frites og ravioli med trøffelsauce.

Andet
Restauranten har et godt sortiment af sæsonens bedste special øl fra blandt andet Belgien, Spanien, Tyskland og England.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Lør: 09:00 - 22:00
Søn: 11:00 - 16:00

Prisleje
Forret: 89 - 109 Kr.
Hovedret: 139 - 189 Kr.
Dessert: 49 - 79 Kr.

Siddepladser
45 inde / 0 ude

Betalingsmidler
VISA Dankort

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"1000 tak for den personlige sms sikring af et r2n bord, på trods af restaurantens forvirring..." Camilla Baird (Hellerup)

"Virkelig god ordning!" Anette Larsen (Holte)

"fantastisk app" ()