da-DK
1571486904074
https://www.r2n.dk/
Paustian København Ø

Når du besøger Restaurant Paustian, træder du ikke ind i hvilken som helst frokostrestaurant – men derimod en restaurant, hvor smagsnuancerne bestemt ikke er begrænset til lokale himmelstrøg. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Paustian er smukt beliggende ud til vandet ved Nordhavnen, cirka 15 min. på gåben fra Nordhavn st.
Paustian ligger perfekt i det nyetableret Nordhavn, hvor man fra restauranten kan følge med i travlheden på kajen.

Adresse: Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 København Ø

Atmosfære
Restauranten holder til i bygninger fra 1987, som er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Jørn Utzon. Restauranten har højt til loftet og store vinduer, så man kan nyde den smukke udsigt.

Maden
Når du besøger Restaurant Paustian, træder du ind i en frokostrestaurant på Østerbro – men smagsnuancerne er bestemt ikke begrænset til lokale himmelstrøg. Tværtimod lader de sig gerne inspirere af alle egne af verden.

Frokostkortet indeholder 10-12 retter, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og inspirationen i køkkenet. De anbefaler, at man vælger 2-4 retter til frokosten.

Andet
Restaurant Paustian har fået flot international opmærksomhed og anerkendelse. Ikke alene optræder den i den anerkendte Michelin guide. Restaurant Paustian er Global Winner i kategorien French Cuisine, i 2017 World Luxury Restaurant Awards.

Køkken
Fransk, gourmet, frokost retter

Åbningstider
Man til Fre: 10:30 - 15:30
Lør til Søn: lukket

Prisleje
Forret: 65 - 75 Kr.
Hovedret: 160 - 240 Kr.
Dessert: 35 - 110 Kr.
Menu: 475 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Betalingsmidler
VISA Mastercard Dankort American Express

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeres koncept fungerer bare. Vi har nu prøvet en del af jeres restauranter og er rigtig glade for..." Anette Lykke (Slangerup)

"Dejligt at kunne finde restaurant med rabat, når man pludselig finder ud af at man skal ha lækker..." Jeanette Christou (Taastrup)

"Nu beder mine venner mig om at booke en restaurant, når vi går ud, fordi det altid er godt gennem..." Line (København V)