da-DK
1548253098096
https://www.r2n.dk/
Pippali Indian Grill Herlev

Hos Pippali Indian Grill i Herlev får du en autentisk indisk madoplevelse til fornuftig pris. Book med R2N og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
I centrum af Herlev finder du indiske Pippali, der siden oktober 2017 har skabt gode madoplevelser. Restauranten ligger både tæt på shopping centret BIG og Herlev Bymidte.

Adresse: Herlev Bygade 34, 2730 Herlev

Atmosfære
Restauranten har store, smukke og nyistandsatte lokaler der skaber gode rammer til både hverdag og fest. Udsmykningen er moderne indisk, hvilket er med til at give en hyggelig og autentisk oplevelse.

Maden
Pippali, der er indisk og betyder peber, er hoved-krydderiet i madlavningen. Restauranten serverer autentisk indisk mad, med friske råvarer og en masse smag.

Menuen tilbyder en varieret sammensætning af både populære retter som butter chicken til en helt klassisk vegetarret som daal.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Indisk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 30 - 119 Kr.
Hovedret: 49 - 139 Kr.
Dessert: 39 Kr.
Menu: 449 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Betalingsmidler

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Dejligt med de rabatter så bliver der råd til at gå oftere ud og spise" Tina Elshave (København S)

"Igen, igen fantastisk koncept og glad for, at der kommer endnu flere restauranter. Også dejligt..." Dorthe Riskjær (Valby)

"En kollega gjorde mig opmærksom på R2N, som jeg helt sikkert vil bruge igen - et super koncept." Michael Houby Petersen (Frederiksberg)