da-DK
1721713480710
https://www.r2n.dk/
Al-Diwan København V

Al-Diwan på Vesterbro giver dig mulighed for at opleve et af verdens ældste køkkener. Restauranten er blevet tildelt 4 flotte kokkehuer af Politiken og er blevet beskrevet af madanmelder Adam Price som "den måske bedste pakistansk-indiske restaurant". Endvidere har Al-Diwan modtaget "Travelers' Choice" i 2022.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste indiske restaurant på R2N.
I 2021 fik Al-Diwan 5,70 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Al-Diwan ligger centralt på den travle Vesterbrogade. Med sin placering blot 10 minutters gang fra Tivoli og Strøget, er Al-Diwan det perfekte middagsstop efter en lang dag i byen.

Adresse: Vesterbrogade 94, 1620 København V

Atmosfære
Hos Al-Diwan bliver du taget godt imod i den autentiske restaurant, af deres opmærksomme personale. Langs med restaurantens gulve ser du smukke persiske tæpper i røde farver, der står i flot kontrast til de blå og hvide vægge. På væggene kan du nyde synet af farverige malerier, der forestiller de royale indiske kvinder.

Maden
De store moguler var både verdenskendte for deres store monumenter, som Taj Mahal, samt deres stolte tradition for madkunst. Al-Diwan serverer med stor passion og stolthed mad fra det mogulske køkken.

På menukortet finder du både klassiske mogulske retter og indiske kendinge. Smag på restaurantens rige og fyldige butter chicken, pikante tikka masala eller stærke lamme-ret jalfrezi med ingefær, grøn peber og æg.

Andet
Al-Diwan har modtaget 4 kokkehuer i Politiken og madanmelder Adam Price har skrevet: "Et glædeligt gensyn med Al-Diwan på Vesterbro - byens måske bedste pakistansk-indiske restaurant. Og så er priserne til og med rimelige". I 2024 vandt de i kategorien ‘Best Fine Indian Dining Venue 2014 - Copenhagen’ I LUXlife Hospitality Excellence Award.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Indisk, pakistansk

Åbningstider
Man til Søn: 17:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 19 - 89 Kr.
Hovedret: 139 - 189 Kr.
Dessert: 59 - 89 Kr.
Menu: 349 - 499 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Godt koncept, endelig sker der lidt på restaurant fronten, vi har sendt konceptet videre til..." Per (Bagsværd)

"Tak for jeres app" (København K)

"Godt koncept, der virker hver gang." Birgitte (Vanløse)