da-DK
1550632183705
https://www.r2n.dk/
l'Alsace København K

l'Alsace i indre by har sine rødder i Frankrig og Østrig. Hér bliver du budt på flotte anretninger af de bedste råvarer og en hyggelig personlig service. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
l'Alsace ligger i hjertet af København, kun kort afstand fra Strøget. Derudover er det også tæt på Rosenborg slot, Botanisk have og Rundetårn.

Adresse: Ny Østergade 9, 1101 København K

Atmosfære
To veje fører hér til den sikre forførelse: ned af den lille trappe i Ny Østergade ind til en verden af fascinerende kunst eller gennem det fortryllende brostensbelagte Pistolstræde ind i en smuk glasomringet terrasse med servering hele året.

Maden
Menukortet med sine rødder i Frankrig og Østrig bliver jævnligt inspireret af nye ideer og tiltag. Terrine de foie gras, Salat med skiver af håndskåret parmaskinke og grillet gedeost, Bouillabaisse og Tournedos Rossini er blot et lille udpluk.

Andet
Det er muligt at nyde menuer fra kr. 320-515 afhængig af hvor mange retter der ønskes.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan garanteres en plads udenfor. Det vil dog være muligt at spørge personalet ved ankomst. Respekter venligst, at pladser, der ser ledige ud, kan være reserveret af gæster, som endnu ikke er ankommet.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, gourmet

Åbningstider
Man til Lør: 11:30 - 24:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 268 - 530 Kr.

Siddepladser
80 inde / 25 ude

Betalingsmidler

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Første gang vi brugte r2n.dk alt klappede perfekt. Glæder mig til næste gang." Christina (Dragør)

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Skøn ny oplevelse :D" Signe M (København Ø)