da-DK
1634474385415
https://www.r2n.dk/
Bonjour Vietnam København V

Bonjour Vietnam på Vesterbro er ikke bare et smukt spisested, men også stedet hvor man kan nyde rigelige portioner af Vietnams skønne og friske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Info Ved reservation før kl. 19.30 har man som udgangspunkt sit bord i 1,5 time - dog kommer maden hurtigt. Ved reservation fra kl. 19.30 har man bordet, så længe man ønsker.
Beliggenhed
Bonjour Vietnam ligger på Vesterbro, lige ved siden af det Ny Teater. Restaurantens placering, tæt på mange af byens attraktioner, gør Bonjour Vietnam til det oplagte stop efter en Sightseeing dag.

Efter kl.18 er der gratis parkering i hele Teaterarkaden indtil kl. 07 næste dag.

Adresse: Vesterbrogade 44, 1620 København V

Atmosfære
Bonjour Vietnam drives af et dansk-vietnamesisk ægtepar. I det store rum med glasruder mod køkkenregionen, kan du følge med i, hvordan den vietnamesiske del af ejerskabet, på en systematisk og legende let måde, fremtryller velsmagende gedigen mad.

Restauranten er indrettet med smukke vietnamesiske kunsthåndværks genstande i form af fade, lamper, vaser og skåle. Restauranten har også siddepladser udenfor, så på de varme sommerdage, kan du nyde den velsmagende mad i solens stråler.

Maden
Hos Bonjour Vietnam er passionen at bringe det moderne og traditionelle vietnamesiske køkken til København. Her kan du nyde rigelige portioner af det lækre mad i høj kvalitet, til priser som alle kan være med på. Restaurantens kokke sætter stor ære i, at tilberede alt mad fra grunden med friske råvarer.

Hvis du er vild med kød, anbefaler restauranten at du prøver deres specialitet 'Bò né'. Bò né er en vietnamesisk steak, der bliver serveret i en støbejernstallerken med et spejlæg og en skøn blanding af krydderurter og grønt.

Andet
Bonjour Vietnam har i 2017 vundet en 'World Luxury Restaurant Award', hvor de blev bedømt til at være 'Den Bedste Vietnamesiske Restaurant i Europa'.

Vær opmærksom på, at dette generelt er en travl restaurant - især hvis man reserverer mellem kl. 18 og 19, og når der er forestillinger i teateret.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Gratis parkering
  • Pladser udenfor
Køkken
Asiatisk, fisk og skaldyr, vietnamesisk

Åbningstider
Man til Søn: 16:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 89 - 95 Kr.
Hovedret: 139 - 179 Kr.
Dessert: 65 Kr.
Menu: 249 - 299 Kr.

Siddepladser
75 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Jeres site og system virker bare perfekt. Tak for en god oplevelse :-)" Martin (København Ø)

"Lækker app :)" Frederikke (København V)

"Super app - love it - nem og overskuelig at bruge :)" Mark (København V)