da-DK
1653566165561
https://www.r2n.dk/
Buono København V

Hos Buono på Vesterbro frister de dygtige kokke med italiensk kogekunst, der tilberedes til perfektion og fuldendes med nøje udvalgte vine. Restaurantens personale sørger for sublim service i moderne og hyggelige omgivelser. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste italienske restaurant på R2N.
I 2021 fik Buono 5,60 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Ristorante Buono ligger på det pulserende Vesterbro, i den lille hyggelig gade; Abel Cathrines Gade. Med Istedgade som nabo og kun et stenkast fra Tivoli og strøget, kan man sagtens kalde det for hjertet af København.

Adresse: Abel Cathrines Gade 21A, 1654 København V

Atmosfære
Hos Ristorante Buono nyder gamle, såvel som nye gæster at komme forbi, for at høre røverhistorier fortalt af ejeren og blive forkælet med lækker mad tilberedt af restaurantens kokke.

Alle er velkomne, og restaurantens ejer tager altid imod sine gæster med åbne arme. Han elsker originale, autentiske italienske vine, duften af nybagt brød, og den italienske olivenolie, som hans mor lavede i Milano, da han var barn.

Du vil blive mødt af en autentisk sydlandsk intim stemning med stearinlys på bordene og hyggelige malerier på de hvide vægge. Personalet fokuserer på, at gøre din aften så fantastisk som muligt.

Maden
Passionen for den italienske madkundskab er drivkraften for restauranten, hvor de dygtige kokke frister med italiensk kogekunst til gode priser. Alle retter er tilberedt efter originale og klassiske italienske opskrifter.

På menukortet finder du et velsmagende udvalg af pasta, risotto, kød og italienske oste. Du kan f.eks. vælge mellem klassikere som Vitello Tonnato, carpaccio, ravioli og kalvefilet. Til at fuldende menukortet serveres der nøje udvalgte vine, der komplementerer hver enkelt ret.

Restauranten tilbyder også 3-retters menuer, som tilberedes og sammensættes med sæsonens bedste råvarer.

Andet
Ristorante Buono vandt desuden "Tripadvisor Travellers Choice" i 2020 og 2021.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Lør: 17:00 - 23:30
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 45 - 225 Kr.
Hovedret: 115 - 239 Kr.
Dessert: 65 - 99 Kr.
Menu: 269 - 329 Kr.

Siddepladser
45 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Genialt koncept" Connie Stibolt Nielsen (Greve)

"Konceptet fungerer perfekt" Tove Randrup (Roskilde)

"Fantastisk ordning. Nemt at bestille bord. Dejligt at man får rabat på både mad og drikkevarer." Erlinda (Gentofte)