da-DK
1590897556210
https://www.r2n.dk/
Cortigiano Frederiksberg

Cortigiano på Frederiksberg serverer et fint udvalg af klassiske italienske specialiteter akkompagneret af dertil passende italienske vine i en hyggelig atmosfære. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Cortigiano ligger på Smallegade over for Frederiksberg Rådhus og nær Rialto teateret.

Efter at have spist sig mæt i de italienske specialiteter, kan man fx slå mave med en gåtur i Frederiksberg Have eller en shoppetur i Frederiksberg Centret.

Adresse: Smallegade 20 B, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Hos Cortigiano er der en afslappet stemning, der giver plads til hyggelige stunder i de lyse og indbydende lokaler. I vil blive budt velkommen af det italienske personale, som sørger for en aften på ægte italiensk manér.

Restaurantens personale bliver beskrevet som venlig og imødekommende, af R2Ns gæster.

Maden
Ristorante Il Cortigiano har alle de klassiske italienske retter på menukortet, og har fokus på kvalitetsråvarer samt en professionel tilberedning, der er med til at give en ægte italiensk oplevelse.

Deres menukort byder på en masse italienske klassiske retter, både som á la carte og sammensatte menuer af to til fire retter.

Man kan bl.a. vælge lækre pastaretter, carpaccio, hovedretter af enten kød eller fisk. Man kan naturligvis også få tiramisu til dessert, eller måske den enkle, men perfekte affogato al caffe - en kugle vaniljeis 'druknet' i espresso.

Andet
Der gives ikke rabat på restaurantens Kampagne Tilbud.

Faciliteter
  • Bar
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 17:00 - 20:00

Prisleje
Forret: 79 - 179 Kr.
Hovedret: 129 - 209 Kr.
Dessert: 69 Kr.

Siddepladser
75 inde / 8 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Tak til Christian for den fantastiske service han leverede for at sikre sig det hele gik iorden med..." Nicholas (Herlev)

"Et nemt system at bruge. Det fungerer perfekt. En god første gangs oplevelse." Bente (København K)