da-DK
1581905690288
https://www.r2n.dk/
Dubrovnik København K

Hos Dubrovnik i indre by er køkkenet en god forening af klassisk og moderne kogekunst. Inspirationen stammer fra Balkan. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Dubrovnik er en gammel familierestaurant beliggende i indre by - kun et stenkast fra Tivoli, Strøget og Hovedbanegården.

Adresse: Studiestræde 32, 1455 København K

Atmosfære
Hos Dubrovnik ønsker de at skabe rammerne for en afslappet middag i autentiske rammer. Stemningen i restauranten beskrives af deres stamgæster som hyggelig, og betjeningen stræber de efter at gøre både personlig og nærværende.

Maden
Restaurantens køkken er en god forening af klassisk og moderne kogekunst - inspireret af Balkan lande. "Hvis Balkan kan opleves gennem smagsløgene, så findes Balkan også‚ nemlig i Studiestræde 32".

I køkkenet bruges kun udvalgte råvarer af bedste kvalitet. Det samme gælder deres udvalg af vine. De har sammensat et vinkort med bredt udvalg af druetyper, der repræsenterer Balkan og andre spændende lande.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
Køkken
Andet europæisk, middelhavs

Åbningstider
Man til Søn: 17:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 62 - 89 Kr.
Hovedret: 145 - 225 Kr.
Dessert: 62 - 65 Kr.
Menu: 219 - 249 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dejligt at kunne finde restaurant med rabat, når man pludselig finder ud af at man skal ha lækker..." Jeanette Christou (Taastrup)

"Fantastik koncept. Vi bruger altid. Elsker R2N" Carla Sofia (København K)

"tak for en fin platform" Niels Carsten Bluhme (København Ø)