da-DK
1632427699764
https://www.r2n.dk/
Floras Steakhouse København V

Hos Floras Steakhouse på Vesterbro serverer de saftige bøffer i stilrene og jordnære omgivelser, hvor du både kan invitere kæresten, vennerne eller familien med på en lækker middag til rimelige priser. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste steakhouse på R2N.
I 2020 fik Floras Steakhouse 5,31 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
I hjertet af København, lige i starten af Vesterbrogade ligger Floras Steakhouse. Restaurantens placering gør den, til det oplagte besøg i forbindelse med en tur i Tivoli, Det Ny Teater eller Strøget. Ankommer du med offentlig transport ligger Hovedbanegården blot nogle hundrede meter derfra.

Adresse: Vesterbrogade 16, 1620 København V

Atmosfære
Hos Floras Steakhouse kan du trygt læne dig tilbage, glemme den travle hverdag og forkæle dig selv og dine nærmeste med en lækker middag i den uformelle stemning.

Indretningen er præget af jordnære og afdæmpede farver, der sætter rammerne for både hyggeaftener, forretningsmøder og familiearrangementer. Langs med væggen har man indrettet med stilrene rødbrune lædersofaer, der smukt komplimentere de lyse træborde og mørke stole.

Restauranten har desuden et fåtal siddepladser udenfor, så du kan nyde maden under solens stråler i sommermånederne.

Maden
Floras Steakhouse er et klassisk steakhouse. Som noget helt særligt kan du hos Floras' selv bestemme bøffens størrelse, udskæring og hvilket tilbehør du ønsker til din hovedret.

På menukortet kan du vælge imellem en række lækre forretter, som f.eks. Tigerrejer og rejecocktail. Til hovedret har du et stort udvalg af saftige bøffer, kylling, fisk og pastaretter.

Hvis du synes det er svært at vælge, så har restauranten sammensat en 2- og 3 retters menu ud fra deres favorit retter, som du kan afprøve.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Fisk og skaldyr, steakhouse, grill

Åbningstider
Man til Tors: 12:00 - 22:00
Fre til Lør: 12:00 - 22:30
Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 85 - 95 Kr.
Hovedret: 159 - 415 Kr.
Dessert: 69 Kr.
Menu: 295 - 345 Kr.

Siddepladser
100 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Nemt og hurtigt. Kan især lide at man have overblik over restauranterne og deres rabat på et..." Amalia (København N)

"Endnu engang ros til jeres app og jeres tiltag med gode nyhedsbreve med tips & tricks. I bliver sgu..." Karsten Kroman (København V)

"Godt koncept som jeg har benyttet adskillige gange." Birger (Hørsholm)