da-DK
1656978267975
https://www.r2n.dk/
Kokkeriet København K

Om I er i det stiveste puds og har glædet jer en måned, eller fik en pludselig indskydelse mandag efter arbejde, kan I ved et besøg hos Michelin-restauranten Kokkeriet læne jer tilbage, sænke skuldrene og åbne sanserne for en helt særlig oplevelse. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Kokkeriet ligger på Kronprinsessegade, tæt på Kongens Have og ikke mere end 10-15 minutter fra både Nørreport St. og Østerport St.

Adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 København K

Atmosfære
Kokkeriet er en lille, diskret hemmelighed, godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger.

Restauranten har store glasfacader ud til begge sider. Det giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

De store glasfacader ud til gaden gør det også muligt udefra at følge kokkenes arbejde dagen igennem, mens de for- og tilbereder aftenens menu.

Maden
Kokkeriet er alle fire årstider. Det er spirende, saftige retter om foråret, lette og elegante indtryk om sommeren, længselsfulde, melankolske serveringer om efteråret og trygge, varmende fortolkninger om vinteren. Det er kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi. Med glimt i øjet, nysgerrighed, stædighed og en oprigtig intention om at servere sublim dansk mad rekonstrueret på bedste vis.

Kokkeriet er moderne og gammeldags, nytænkende og traditionelt, dekadent og minimalistisk, højtideligt såvel som helt nede på jorden.

Andet
I 2006 modtog Kokkeriet deres første Michelin-stjerne. Denne genvandt de senere i 2009 og har siden det, haft æren af at beholde den.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, gourmet, nordisk

Åbningstider
Man til Fre: 17:00 - 23:00
Lør: 12:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 1000 - 1300 Kr.

Siddepladser
45 inde / 10 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dejligt koncept I har, Vi kan komme ud og opleve flere typer restauranter, end vi ellers ville have..." Steen Steenberg (Taastrup)

"Tak for muligheden for at vælge mellem forskellige restauranter med tilbud!" Pip Thomsen (København N)

"I er de bedste! Så fik jeg igen prøvet en ny restaurant og fik en god aften. Tak" Line (København V)