da-DK
1639014101012
https://www.r2n.dk/
Kokkeriet København K

Hos Kokkeriet undviger du hverdagens stress og jag ved at dykke ned i et univers af smagsoplevelser. Nyd de velsmagende retter, der alle er tilberedt med kærlighed for råvarer og en passion for den ultimative gastronomiske oplevelse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Gemt væk i Nyboders charme, i én af Københavns smukkeste bygninger, finder du den diskrete hemmelighed, Kokkeriet.

Adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 København K

Atmosfære
Restaurantens facade er smukt dekoreret i mørkt træ og med gulddetaljer på de store glasvinduer. Den store glasfacade giver restauranten et blødt og indbydende lysindfald. En intim stemning og nærhed til lokalmiljøet er bevaret og fremhævet i de moderne lokaler.

På restaurantens vægge hænger smukke kobbermalerier, lavet af Jesper Skov Madsen. Malerierne betragtes som levende og som en reference til livets forgængelighed - et tidsbillede med fokus på nuet, der afspejler det øjeblik, vi befinder os i netop nu. Værkerne beskriver stemningen og dén nydelse, som restauranten bestræber sig på at opnå.

Maden
Hos Kokkeriet er passionen at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, således at de kan gå op i en højere enhed og skabe den ultimative smagsoplevelse. Hver eneste ret tager udgangspunkt i fire elementer: natur, enkelhed, velsmag og danskhed.

Deres ønske, er at lave madretter, som gæsten ikke umiddelbart genkender, men som tager dig tilbage til barndomsminder ved en særlig duft eller smag. Retterne er sammensat af danske traditioner, men med en genfortolkning af nutidig karakter. Inspirationen til de velsmagende retter er fundet i glemte, antikke kogebøger og fra alle egne af Danmark. Alle råvarer kommer fra danske eller nordiske producenter, for at kunne sikre den bedste kvalitet. Du finder en vegetarisk og vegansk menu.

Andet
I 2006 modtog Kokkeriet deres første Michelin-stjerne. Denne genvandt de senere i 2009 og har siden det, haft æren af at beholde den.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
Køkken
Dansk, gourmet, nordisk

Åbningstider
Man til Fre: 17:00 - 23:00
Lør: 12:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 950 - 1250 Kr.

Siddepladser
45 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Konceptet fungerer perfekt" Mikkel (København S)

"Jeg er vild med R2N, så har vi råd til tit at spise ud og invitere alle børnene med" Tina (Søborg)

"Virkede upåklageligt som altid" Peter ()