da-DK
1664323733816
https://www.r2n.dk/
Maharaja Østerbro København Ø

Hos Maharaja på Østerbro serveres autentiske indiske specialiter til enhver smag, hvor du selv er herre over madens styrke. Her finder du indisk mad og hyggelig atmosfære når den er bedst. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Den hyggelige og autentiske indiske restaurant på Strandboulevarden i hjertet af Østerbro, er i kort afstand til både Østre gasværk, Krudttønden og Fælledparken.

Adresse: Strandboulevarden 67, 2100 København Ø

Atmosfære
Hos Maharaja Østerbro lægges der stor vægt på den gode kombination mellem nordisk elegance og det klassiske fra Indien. Restaurantens motto "Be Unique", afspejles ikke blot i de gode smagsoplevelser, men også gennem betjeningen og personalets høje serviceniveau.

Maden
Hos Maharaja på Østerbro bliver der serveret mad af høj kvalitet, hvor de indiske madtraditioner med smag og krydderier er i højsædet.

Uanset om du er til stærke eller milde retter, kan du slå dig løs i de indiske specialiteter, da maden tilpasses hver gæsts individuelle behov og ønsker. Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange forretter og hovedretter, kan du også prøve en af restaurantens sammensatte menuer.

Andet
Maharaja er en favorit hos blandt andet Politiken, hvor de har fået 4 kokkehuer. De har desuden modtaget gode anmeldelser fra Sydsvensken og Berlingske Tidende, for deres velsmagende og autentiske indiske mad.

OBS! Husk at nævne for tjeneren, at I er fra R2N, når I skal betale. ;-)

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Indisk, vegetar

Åbningstider
Man til Søn: 12:30 - 22:30

Prisleje
Forret: 55 - 75 Kr.
Hovedret: 129 - 169 Kr.
Dessert: 59 - 75 Kr.
Menu: 289 - 330 Kr.

Siddepladser
65 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Dette var min første booking via jeres hjemmeside, og det var en stor succes. Jeg vil helt sikkert..." Stinus Lindgreen (Lyngby)

"Et rigtig godt koncept..har på denne måde besøgt restauranter, jeg ellers aldrig ville opdage!" Knud (København S)

"Super nem app og et fint koncept" Gitte (København V)