da-DK
1620807027022
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Kroen København K

Hos Nyhavns Kroen kan du nyde god og traditionel dansk mad, i omgivelser der hensætter dig i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen er i højsædet og maden har den fulde opmærksomhed. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste danske restaurant på R2N.
I 2020 fik Nyhavns Kroen 5,73 ud af 6 stjerner.
Mest værdi for pengene.
I 2020 fik Nyhavns Kroen 6,00 ud af 6 stjerner.
Bedste danske restaurant på R2N.
I 2019 fik Nyhavns Kroen 5,15 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Nyhavns Kroen ligger ved Nyhavns Broen - hvor Nyhavn krydser Toldbodgade, og blot 250 meter fra Kongens Nytorv metro station og dermed også tæt på Strøget og Magasin Du Nord.

Adresse: Nyhavn 47, 1051 København K

Atmosfære
Nyhavns Kroen blev i 2019 kåret til at være den bedste danske restaurant på R2N af R2Ns brugere, hvor de i anmeldelser bl.a. bliver rost for deres fremragende service, dejlige atmosfære og veltilberedte gode gammeldags mad.

Indretningen er hyggelig med grønternede duge, dæmpede lysekroner og levende lys. Der er kælet for detaljerne i den gamle bygning. Restauratør Michael Olsen og kroens tjenere gør altid deres bedste for at skabe rammerne om en hyggelig frokost eller middag.

Maden
Nyhavns Kroen giver dig en stemning og en menu som både følger med tiden samt værner om traditionel god dansk husmandskost.

De serverer alle de klassiske danske frokostretter om dagen, som fx. marinerede sild og smørrebrød. Om aftenen serverer de traditionelle retter tilberedt af de bedste råvarer, her kan du bl.a. få stegt flæsk, biksemad og fiskefrikadeller.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 99 - 139 Kr.
Hovedret: 169 - 249 Kr.
Dessert: 79 - 89 Kr.
Menu: 399 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Meget nemt at bestille inde på deres hjemmeside og meget hurtig tilbagemelding, alt ok." Grethe Kristensen (Hellerup)

"Super app - styr på tingene!" Anne (København K)

"Thank you for the discount :) and for making it happen! Great app, love it!" Iulia (København V)