da-DK
1721771114752
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Kroen København K

Hos Nyhavns Kroen kan du nyde traditionel dansk mad, når det er bedst, i en nostalgisk atmosfære, hvor hyggen er i centrum, og maden har den fulde opmærksomhed. I 2022 blev kroen anerkendt med Travelers' Choice-prisen fra TripAdvisor.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste danske restaurant på R2N.
I 2020 fik Nyhavns Kroen 5,73 ud af 6 stjerner.
Mest værdi for pengene.
I 2020 fik Nyhavns Kroen 6,00 ud af 6 stjerner.
Bedste danske restaurant på R2N.
I 2019 fik Nyhavns Kroen 5,15 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Nyhavns Kroen ligger ved Nyhavns Broen, lige der hvor Nyhavn krydser Toldbodgade. Det er kun et stenkast fra Kongens Nytorv metro station samt er det tæt på både Strøget, Magasin Du Nord og Tivoli.

Adresse: Nyhavn 47, 1051 København K

Atmosfære
Når du træder indenfor hos Nyhavns Kroen mødes du af en hyggelig indretning med grønternede duge, dæmpede lysekroner og levende lys. Her bliver der kælet for detaljerne i den gamle bygning. I sommermånederne kan du også nyde solens stråler på deres udendørsservering, mens du iagttager kajens mylder og hygge.

Restauratør Michael Olsen og kroens tjenere gør altid deres bedste for at skabe rammerne om en hyggelig frokost eller middag, der giver dig lyst til at komme tilbage - gang på gang.

Maden
Nyhavns Kroen giver dig en stemning og en menu, som både følger med tiden samt værner om traditionel dansk husmandskost. Alle retterne tilberedes efter originale opskrifter. Her serveres alle de klassiske danske frokostretter, som f.eks. marinerede sild og smørrebrød. Om aftenen serveres de traditionelle varmeretter, som blandt andet tarteletter, pariserbøf og stegt flæsk.

I både 2019 og 2020 blev Nyhavns Kroen kåret som den bedste danske restaurant på R2N. Her roste vores brugere blandt andet deres fremragende service, dejlige atmosfære og veltilberedte gode gammeldags mad. I 2020 blev de desuden kåret som én af restauranterne med mest værdi for pengene og fik 6 ud af 6 stjerner på R2N.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Bar
Køkken
Dansk, nordisk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 129 - 139 Kr.
Hovedret: 179 - 379 Kr.
Dessert: 99 - 125 Kr.
Menu: 379 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Første gang jeg prøvede at booke bord via R2N, og det virkede bare helt perfekt." Vibeke (København S)

"Dejligt koncept. Nemt at bruge." Morten (København S)