da-DK
1601587050561
https://www.r2n.dk/
San Giorgio København K

Ristorante San Giorgio i indre by holder til i stemningsfyldte lokaler. Køkkenets udgangspunkt er det klassiske køkken fra Sardinien tilsat det bedste fra resten af Italien. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Ristorante San Giorgio ligger midt på Rosenborggade, som er en sidevej til Gothersgade. Restauranten ligger blot 150 meter fra Nørreport station, Kultorvet og Kongens Have. Derudover er der også kort afstand til Rundetårn og den smukke Vor Frue kirke.

Adresse: Rosenborggade 7, 1130 København K

Atmosfære
I de stemningsfyldte lokaler i det gamle byhus lægger San Giorgio's personale vægt på en varm og uhøjtidelig atmosfære, hvor gæsterne for alvor er i centrum.

Maden
Hos San Giorgio laves der mad med respekt for traditionerne. Køkkenets udgangspunkt er det klassiske køkken fra Sardinien tilsat det bedste fra resten af Italien. Hér serveres tre, fire eller seks retters menuer af dagfriske råvarer hentet på torvet - hvilket vil sige at det kun er dem man kan vælge imellem, da der ikke er a la carte.

Andet
Dette er stedet for dem, som ønsker at smage det ægte italienske gourmetkøkken.

Køkken
Gourmet, italiensk

Åbningstider
Man: 08:00 - 00:00
Tirs til Lør: 18:00 - 23:00
Søn: 08:00 - 00:00

Prisleje
Menu: 390 - 550 Kr.

Siddepladser
80 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"My first experience using your site was a great experience and look forward to using it again. It..." Janine (København K)

"Fungerer super godt, nemt og hurtigt" Pia Andersen (Valby)

"Vi ser altid hvad i har at byde på, og bruger jer jævnligt." Kjeld Skjold (København S)