da-DK
1560879738598
https://www.r2n.dk/
Shezan Vesterbro

Shezan på Vesterbro er en autentisk pakistansk restaurant, som forkæler sine gæster med traditionelle pakistanske specialiteter, hyggelig atmosfære og god service. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Shezan ligger på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade, centralt på Vesterbro. Det Ny teater, Kødbyen og Hovedbanegården er kun 5 min. til fods derfra.

Adresse: Viktoriagade 22, 1655 København V

Atmosfære
Shezan er en autentisk pakistansk restaurant, som forkæler sine gæster med traditionelle pakistanske specialiteter, hyggelig atmosfære og god service.

Maden
Restauranten forkæler dine smagssanser og giver dig en oplevelse du sent vil glemme. Kokkene tilbereder maden efter de gamle pakistanske traditioner og skikke, så maden bliver så autentisk som mulig og smagsoplevelsen helt perfekt.

Andet
Pakistansk mad er som oftest ret stærk, og hér er retterne ikke tilpasset skandinaviske ganer. Til gengæld kan man selvfølgelig vælge mellem forskellige styrker

Faciliteter
  • Vegetarretter
Køkken
Pakistansk

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 15 - 59 Kr.
Hovedret: 119 - 179 Kr.
Dessert: 30 - 50 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Betalingsmidler
VISA Dankort

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Jeres koncept er genialt. Vi bliver altid lokket til et ekstra restaurant besøg, når vi ser jeres..." Annette Telling Glynn (København K)

"jeres koncept er perfekt" Kirstine (København V)

"Tak for en god ordning fungerer perfekt" Ilse Bach (Herlev)