da-DK
1660821603732
https://www.r2n.dk/
Storehouse Copenhagen København Ø

Hos Storehouse Copenhagen er mad, drikke og fællesskab nøgleordene. De velsmagende retter er skabt til at blive delt, så nærværet og hyggen er i centrum. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Storehouse Copenhagen deler adresse med Adina Apartment Hotel Copenhagen, kun 5 minutters gang fra Den Lille Havfrue, Østerport og Nordhavn Station.

Der er desuden heller ikke langt fra restauranten og til Kastellet, der blev bygget helt tilbage i 1624, og som i dag fremstår som en femstjernet konstruktion.

Adresse: Amerika Plads 5, 2100 København Ø

Atmosfære
"Kom som du er" - hos Storehouse er atmosfæren afslappet, og der er plads til både familiehygge, forretningsaftaler og romantiske aftener.

Restauranten er indrettet stilrent og klassisk i varme farver, der giver en hyggelig og levende stemning. Formålet er, at bringe folk sammen omkring en god middag.

Ydermere giver den afslappede stemning dig muligheden for at udleve de behov du har, lige nu og her - uanset om det er at læse en god bog, grine og hygge med dine nærmeste eller bare slappe af og nyde livet.

Maden
Hos Storehouse tror de på, at et godt måltid er nøglen til at bringe folk sammen. De tror på at fundamentet under alle livets højdepunkter er god mad og drikke samt et godt fællesskab. Denne tro er kernen i restauranten. En restaurant hvor menuen er skabt til at blive delt, og hvor nærværet er i centrum.

På menukortet finder du blandt andet lækre forretter som kammuslinger og honning-bagt gedeost, samt velsmagende hovedretter, der stiller den større sult. Her kan du vælge mellem burgere, oksemørbrad, fish & chips og meget mere.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Bistro, International, burger

Åbningstider
Man til Fre: 16:00 - 21:30
Lør til Søn: lukket

Prisleje
Forret: 75 - 105 Kr.
Hovedret: 85 - 195 Kr.
Dessert: 55 - 65 Kr.

Siddepladser
80 inde / 45 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Første gang vi prøver det og er glædeligt overrasket" Hanne Christensen (Brøndby Strand)

"De 25-30 % på regningen gør at man spiser ude en ekstra gang imellem hvor man måske ellers var..." Sofie (København V)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Gentofte)