da-DK
1634478531984
https://www.r2n.dk/
Storehouse Copenhagen København Ø

Hos Storehouse Copenhagen er mad, drikke og fællesskab i hyggelige omgivelser nøgleordene. De velsmagende retter på menuen er skabt til at blive delt, så nærværet og hyggen er i centrum. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Storehouse Copenhagen deler adresse med Adina Apartment Hotel Copenhagen, kun 5 minutters gang fra Den Lille Havfrue, Østerport og Nordhavn Station.
Der er desuden heller ikke langt fra restauranten og til det naturskønne Kastellet, der blev bygget helt tilbage i 1624, og som i dag fremstår som en femstjernet konstruktion.

Adresse: Amerika Plads 5, 2100 København Ø

Atmosfære
"Kom som du er" - På Storehouse er atmosfæren afslappet, og med plads til både familier med børn, forretningsmænd- og kvinder, og romantiske aftener.

Restauranten er indrettet stilrent og klassisk i varme farver, der giver en hyggelig og levende stemning. Formålet er at bringe folk sammen omkring en dejlig middag.

Ydermere giver den afslappede stemning dig muligheden for at udleve de behov du har, lige nu og her - uanset om det er at læse en god bog, grine og hygge med dine nærmeste eller bare slappe af og nyde livet.

Maden
Hos Storehouse tror de på, at et godt måltid er nøglen til at bringe folk sammen. De tror på at fundamentet under alle livets højdepunkter er god mad og drikke samt et godt fællesskab. Denne tro er kernen i restauranten. En restaurant hvor menuen er skabt til at blive delt, og hvor autenticiteten og nærværet er i centrum.

På menukortet finder du blandt andet lækre forretter som kammuslinger pg honning-bagt gedeost, samt velsmagende hovedretter, der stiller den større sult. Her kan du vælge mellem burgere, oksemørbrad, pighvar filet og meget mere. På menukortet finder du også vegetariske og veganske retter, samt tilbyder de glutenfrie alternativer.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Bistro, International, burger

Åbningstider
Man til Fre: 16:00 - 21:30
Lør til Søn: lukket

Prisleje
Forret: 75 - 85 Kr.
Hovedret: 125 - 245 Kr.
Dessert: 65 Kr.

Siddepladser
80 inde / 45 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Herligt at jeg helt tilfældigt stødte på jer. I vil blive brugt igen" Gitte (Værløse)

"Super godt koncept - det var første gang vi prøve det - og det er bestemt ikke den sidste" (København V)

"Supergodt koncept. Vi har været tilfredse hver eneste gang." Gitte (Greve)