da-DK
1582516321298
https://www.r2n.dk/
Sachi Sushi Rødovre Rødovre

Frisklavet og velsmagende sushi med MSC certificering som skåner miljø og økosystem. Vælg mellem et stort udvalg af sushi, sticks og varme retter. Der er også all-you-can-eat! Book med R2N og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Sachi Sushi er placeret centralt i Rødovre, nemlig inde i centret. Man kan passende besøge restauranten i forbindelse med shopping eller før/efter et besøg i biografen.

Adresse: Rødovre Centrum 25, 2610 Rødovre

Atmosfære
Hos Sachi Sushi kan man trække sig tilbage fra travlheden i centret, eller man kan sidde ude i midten og følge med i det hele. Uanset hvor man sidder, så er man sikret god service og friskalvet sushi. Restauranten er indrettet i en fin japansk stil, med farver og billeder som afspejler den japanske kultur.

Maden
Sachi Sushi går meget op i, at deres produkter er af høj kvalitet. De serverer blandt andet kun linefanget ubehandlet tun, som har MSC certificering, hvilket betyder at den fiskemetode der bliver brugt både er skånsom for bestanden og økosystemet.

Menukortet byder på både frisk sushi , rispapir-ruller, sticks og varme wok-retter.

Andet
Sachi Sushi er en sushi-restaurant kæde med i alt fem afdelinger. De øvrige afdelinger ligger i København (2 stk.), Helsingør, og Taastrup.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Japansk, sushi

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 21:00

Prisleje
Menu: 129 - 269 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Dejligt at alt fungerer så problemfrit og uden at man skal udprinte aftalen." Jette Fogh Malskær (Valby)

"Tak til Christian for den fantastiske service han leverede for at sikre sig det hele gik iorden med..." Nicholas (Herlev)

"Tak for en super skøn og effektiv app, som er nem og virker bare rigtig godt." LindaHøjland (Ølstykke)