da-DK
1721768028167
https://www.r2n.dk/
Sieu Odense

Hos Sieu i Odense kombineres den bedste madkunst fra Vietnam, Kina og Thailand til en suveræn smagsoplevelse. Retterne og tilbehøret skiftes jævnligt, så du har chancen for at opleve noget nyt og spændende.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste asiatiske restaurant på R2N.
I 2020 fik Sieu 5,80 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Restaurant Sieu ligger tæt på H.C. Andersens hus, Kongens Have og Odenses Gamle Banegård. Det er altså en perfekt central beliggenhed, hvis du er på opdagelse i Odense og dets smukke omgivelser.

Adresse: Østre Stationsvej 40, 5000 Odense C

Atmosfære
Glem alt om røde rispapirslamper og dragedekorationer. Restaurant Sieu er moderne, stilrent og enkelt indrettet. Det er tydeligt, at respekten for de asiatiske traditioner er store - dog har man tilføjet et personligt og moderne touch, da det er vigtigt, at kunden og smagsoplevelsen er i fokus. Derfor har de skåret alt det overflødige fra.

Personalet hos Sieu er meget imødekommende, og vil altid være behjælpelige, så dit måltid bliver en harmonisk helhed. Tøv derfor ikke et øjeblik med at bede om deres ekspertise.

Maden
Hos restaurant Sieu sørger de dygtige kokke for, at hver enkelt ret er nøje sammensat til fryd for både øjne og smagsløg.

Friske råvarer af den bedste kvalitet er et must! Krydderier som koriander, chili, ingefær, galanga, citrongræs og hvidløg er med til at sætte prikken over i’et. Køkkenet er en smeltedigel, hvor der skabes fusion mellem de traditionelle asiatiske køkkener i Thailand, Vietnam og Kina. Restauranten kombinerer det bedste fra alle tre køkkener gennem brugen af krydderurter fra Vietnam, sammenspillet mellem salt, surt og sødt fra Thailand samt wok-teknikker fra Kina.

Retter og tilbehør ændres løbende, så du altid har mulighed for at få nye spændende smagsoplevelser.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Børnemenu
Køkken
Thailandsk, vietnamesisk, Tasting menu

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 35 - 139 Kr.
Hovedret: 159 - 219 Kr.
Dessert: 40 - 95 Kr.
Menu: 349 - 449 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Det her er da bare den fedeste succes længe. Ælsker R2N, det gør at man kan gå ud og spise..." Mette (København S)

"Godt koncept - Tak for rabatten :)" Morten (Rungsted Kyst)

"Super koncept!" Lene Holm (Brønshøj)