da-DK
1627258541537
https://www.r2n.dk/
The South Indian (Fields) København S

Prøv det sydindiske Chettinad-køkken og få en smagsoplevelse udover det sædvanelige. The South Indian leverer god smag i hyggelige oplevelser. Reserver med R2N og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
The South Indiant i Fields ligger på Plan 2 i shoppingcenteret og er et oplagt sted til en frokost ifm. shoppeturen eller en aftenmenu før eller efter en tur i biografen.

Restauranten er del af en større kæde af i populære indiske spisesteder, der som noget unikt i Danmark fokuserer på det sydindiske Chettinad-køkken, som er anderledes fra det man typisk oplever, når man besøger en indisk restaurant i Danmark.

Adresse: Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S

Atmosfære
Selvom det kan være svært at skabe en egentlig “restaurant-stemning” i et shoppingcenter, hvor der er åbent og højt til loftet, er det lykkedes godt for Chettinad Indian Restaurant.

Planter og træ-afskærmning samt et hyggeligt kig til køkkenet gør, at det føles som at træde ind i en street-food restaurant. De runde borde i forskellige størrelser er arrangeret sådan, at det virker hyggeligt, både når man er 2 personer eller en hel familie eller vennegruppe.

Betjeningen er venligt og rådgiver gerne folk, som er nye i det sydindiske køkken.

Maden
Chettinad-køkkenet fra Sydindien er kendt for at byde på Indiens mest varierede og smagfulde mad.
Kendetegnet er høj råvarekvalitet samt særlige krydderiopskrifter, som er overleveret gennem mange generationer.

Hér er ingen kunstige farvestoffer og alt laves fra bunden. Menukortet er desuden afmærket, så man kan se, hvilke retter, der er fx. veganske, glutenfri eller indeholder nødder.

Unikt for Chettinad-køkkenet er, at der ikke bruges mælkeprodukter i tilberedningen, og som alternativ til det velkendte Naan-brød serveres et sundere og mindre tungt alternativ, kaldet Dosa. Dejen til Dosa består af ris og linser, hvor Naan-brød består af hvedemel.

Andet
The South Indian har som mål at højne den generelle kvalitet af indisk mad i Danmark. Det overordnede mål er at være blandt Danmarks bedste restauranter.

Faciliteter
  • Vegetarretter
Køkken
Indisk

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 53 - 57 Kr.
Hovedret: 129 - 179 Kr.
Dessert: 39 - 49 Kr.
Menu: 157 - 297 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Supergodt koncept, det vil vi bruge igen" Michael Hansen (København K)

"Har brugt konceptet nu i flere år! Særdeles tilfreds!" Anna HeleneKindberg (København K)

"Det var første gang jeg brugte R2N - absolut ikke sidste!" Laura (Roskilde)