da-DK
1642491560647
https://www.r2n.dk/
The South Indian (Frederiksberg) Frederiksberg

Hos The South Indian på Frederiksberg serveres retter fra det syd-indiske Chettinad-køkken. Udforsk de mere ukendte dele af det indiske køkken og få en smagsoplevelse du sent vil glemme. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
The South Indian på Frederiksberg ligger i det hyggelige område nær Svømmehalskvarteret, og der er ikke langt til hverken Forum eller Falkonersalen. Næsten lige foran døren har du gode bus- og metroforbindelser.

Adresse: Godthåbsvej 12, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
På restauranten bydes du indenfor i et stort og lyst lokale med store vinduer ud til gaden. Bordene er dækket med hvide duge, levende lys og stearinlys, som danner rammerne for en romantisk middag for to eller en hyggelig familiemiddag.

Betjeningen er personlig, så du føler dig med det samme tilpas. Det dygtige personale deler gerne ud af sin viden og ekspertise, ved at rådgive alle sine nye gæster indenfor det syd-indiske køkken.

Maden
Hos The South Indian har man fokus på Chettinad-køkkenet fra Sydindien, som er kendt for at byde på Indiens mest varierede og smagfulde mad. Kendetegnet er høj råvarekvalitet samt særlige krydderiopskrifter, som er gået i arv gennem flere generationer.

Unikt for Chettinad-køkkenet er at man i stedet for det velkendte Naanbrød, serveres et alternativ kaldet Dosa. Dejen til Dosa består af ris og linser, hvilket adskiller sig fra Naanbrødet lavet på hvedemel.
På menukortet finder du retter, som er svære at finde på de øvrige indiske restauranter. Prøv f.eks. deres Chetinad Chicken Biryani eller Lamb Sukka. Du finder også forskellige vegetariske retter, samt kan retterne tilpasses allergier som fx gluten.

Andet
The South Indian er del af den større populære indiske kæder. Unikt for denne kæde, er at de fokuserer på det særlige sydindiske køkken. Herigennem har de et mål om at højne den generelle kvalitet af indisk mad i Danmark og dermed blive én af Danmarks bedste.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Småbørnsegnet
Køkken
Indisk, mellemøstligt

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Fre: 17:00 - 23:00
Lør til Søn: 12:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 53 - 99 Kr.
Hovedret: 129 - 179 Kr.
Dessert: 39 - 49 Kr.
Menu: 157 - 297 Kr.

Siddepladser
30 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"fantastisk app og den virker god, glad for at jeg har den" Allan (Karlslunde)

"Rigtig godt koncept I har. Jeg bruger det ofte meget impulsivt. Skal vi gå ud at spise? Ja det kan..." DortheHelbo (Humlebæk)

"Fint koncept - nemt at booke - dejligt :-)" Rie Bech (København NV)