da-DK
1721415090340
https://www.r2n.dk/
Strandmøllekroen Klampenborg

Forkæl dine sanser med Nordsjællands bedste udsigt og gourmetmad på den over 200 år gamle kro. "Denne strandvejskro serverer det vildeste avantgardesmørrebrød," som Søren Frank, madanmelder hos Berlingske, skrev i 2021.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Strandmøllekroen har en enestående beliggenhed, der gør det værd at køre langt efter. Den er smukt placeret i Klampenborg, et af Nordsjællands mest fortryllende områder, og byder på en vidunderlig udsigt over Øresund.

Adresse: Strandvejen 808, 2930 Klampenborg

Atmosfære
Det hyggelige gamle hus har ligget på stedet i over 200 år siden det åbnede i 1811. I dag er der stadig restaurant på stedet. Indehaver og køkkenchef, Nicolas Dahl, har været kok på både Raadvad Kro, Alberto K. og den tidligere 1-stjernede Michelin restaurant Den Røde Cottage. Sammen holder han og hans dygtige team stedets righoldige tradition i hævd. De smukke gamle krostuer er blevet opfrisket efter moderne indretningsprincipper, uden at der er givet køb på deres særegne historie og resultatet er en hyggelig restaurant, hvor lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Maden
Ved et besøg vil du kunne få en moderne fortolkning af det danske/franske køkken samt gode klassikere, alt imens du sidder og nyder udsigten over Øresund.

Til frokost serverer de nyfortolket dansk smørrebrød når det er bedst, og til aften skruer de op for blusset og ambitionerne, hvor du kan nyde forskellige menuer serveret "family style" til hele bordet.

Hver søndag byder de indenfor til ren råhygge og det helt store danske søndagsfrokostbord for hele familien.

Faciliteter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, gourmet

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 11:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 129 - 139 Kr.
Hovedret: 225 - 345 Kr.
Dessert: 69 - 129 Kr.
Menu: 398 Kr.

Siddepladser
60 inde / 60 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Godt koncept, der bare virker perfekt" Ann-Cecilie Pedersen (København K)

"Brugt R 2 N mange gange og alt fungerer perfekt." Jette (Gentofte)

"Nemt og overskueligt. Fint udbud af alle typer restauranter for enhver smag." Jane Harvad (København K)