da-DK
1701515324186
https://www.r2n.dk/
Susu Sushi og Nikkei København N

Hos Susu Sushi og Nikkei på Nørrebro får du en smagsoplevelse langt udover det sædvanlige. Restaurantens dygtige kokke er specialiserede i at tilberede mad fusioneret mellem sushi, sashimi og peruvianske råvarer.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Susu Sushi & Nikkei ligger på Nørrebro, tæt på Sankt Hans Torv og Søerne. Fra Nørrebrogade går der busser til og fra Københavns centrum.

Adresse: Møllegade 13, 2200 København N

Atmosfære
Hos Susu Sushi og Nikkei bydes du indenfor hos en autentisk indrettet restaurant. Restaurantens personale er særlig opmærksomme og sikrer at du får en god oplevelse. Restauranten har 40 siddepladser indenfor, samt 20 udenfor, så på en varm sommerdag kan du nyde den gode mad under solens stråler.

Maden
I køkkenet hos Susu Sushi & Nikkei finder du den berømte peruvianske kok Javier Angeles Beron, der tilbereder en blanding af det japanske og peruvianske køkken.

Restauranten er specialiseret i at tilberede sushi og sashimi tilberedt med peruvianske råvarer og tilberedningsmetoder. Denne fusion skaber en sød symfoni mellem det japanske køkkens elegance og den peruvianske sans for krydret mad og friske noter.

Andet
For lige over 100 år siden, satte japanske udvandrere sejl på skibet Saku Maru med kurs mod Peru, i håbet om et bedre liv. Peru har nu verdens femtestørste japanske minoritet, og har formået at tage de bedste japanske skikke og kulinariske traditioner til sig.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Internet
  • Pladser udenfor
Køkken
Japansk, sushi, peruviansk

Åbningstider
Man til Søn: lukket

Prisleje
Forret: 30 - 89 Kr.
Hovedret: 98 - 265 Kr.
Dessert: 75 Kr.
Menu: 205 - 450 Kr.

Siddepladser
40 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Rigtig god hjemmeside, den kommer vi til at bruge tit." Jan (København SV)

"Vi har benyttet R2N flere gange og er super tilfredse. Vi får lettere besøgt forkellige..." Ulla (Værløse)

"God app og godt udvalg af restauranter. Bruger altid jeres app, når jeg skal ud og spise." NinaAndersen (Virum)