da-DK
1721074312025
https://www.r2n.dk/
Svane Pub København Ø

Besøg Svane Pub, som er én af de få overlevende danske pubber. Her bliver du forkælet med en overdådig frokostbuffet fyldt med danske klassikere i hyggelige omgivelser.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Svane Pub ligger lige rundt om hjørnet fra Svanemøllen station og blot et stenkast væk fra strandpromenaden. Der er desuden ikke langt til hverken Tuborg Havn, Experimentarium eller Shoppingcentret Waterfront.

Adresse: Strandvejen 10, 2100 København Ø

Atmosfære
Hos Svane Pub bydes du velkommen til en uformel dansk pub, hvor de små båse med lædersofaer og den dæmpede belysning i de hyggelige lokaler giver en hyggelig intim stemning.

Svane Pub har mange stamgæster, og når man møder ejeren Jan og kokken Michael, forstår man virkelig hvorfor. Deres gode humør samt personlige og opmærksomme betjening gør besøget mindeværdigt.

Maden
Hos Svane Pub har man serveret lækker dansk mad og langet øl over bardisken siden 1971. Nyd den lækre frokostbuffet, der er fyldt med veltilberedte danske favoritter, som fx sild, laks, flæskesteg og diverse pålæg for kun 98 kr. (før rabat).

Til at komplimentere den fine frokostbuffet har Svane Pub et stort udvalg af nordisk øl og snaps. Har du brug for vejledning, skal du blot spørge det venlige personale til råds.

Faciliteter
  • Bar
Køkken
Dansk, frokost retter, Pub

Åbningstider
Man: 12:00 - 14:00
Tirs til Søn: 12:00 - 17:00

Prisleje
Menu: 98 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Første gang vi prøver det og er glædeligt overrasket" Hanne Christensen (Brøndby Strand)

"Godt koncept" Susanne (Kastrup)

"Tak for rabat - vi ses snart igen!" Lise (Frederiksberg)