da-DK
1632431983346
https://www.r2n.dk/
Svane Pub København Ø

Besøg Svane Pub, som er én af de få overlevende danske pubber. Her bliver du forkælet med en overdådig frokostbuffet fyldt med danske klassikere i hyggelige omgivelser. Book her og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Svane Pub ligger lige rundt om hjørnet fra Svanemøllen station og blot et stenkast væk fra strandpromenaden, og er derfor et oplagt valg efter en gåtur langs vandet. Der er desuden ikke langt til hverken Tuborg Havn, Experimentariet og Shoppingcentret Waterfront.

Adresse: Strandvejen 10, 2100 København Ø

Atmosfære
Hos Svane Pub bydes du velkommen til en uformel dansk pub, hvor de små båse med lædersofaer, de fritlagte bjælker og den dæmpede belysning i de hyggelige lokaler giver en intim stemning, og lysten til at blive lidt længere.

Svane Pub har mange stamgæster, og når man møder ejeren Jan og kokken Michael forstår man virkelig hvorfor. Deres gode humør samt personlige og opmærksomme betjening gør dit besøg mindeværdigt. Det er et perfekt sted for en afslappende frokost med dine nærmeste.

Maden
Svane Pub byder på traditionel dansk mad i pub stemning og hyggelige omgivelser. Her kan du nyde den lækre frokostbuffet fyldt med veltilberedte danske frokostfavoritter som blandt andet sild, laks, flæskesteg og diverse pålæg. Retterne på buffeten varierer, så du kan roligt vende tilbage gang på gang og smage på deres udvalg af lækre hjemmelavede retter.

Til at komplimenterer den fine frokostbuffet har Svane Pub et stort udvalg af nordisk øl og snaps. Har du brug for vejledning skal du blot spørge det venlige personale til råds.

Andet
Hos Svane Pub har man serveret lækker dansk mad og langet øl over bardisken siden 1971. Det er én af de få overlevende danske pubber.

Faciliteter
  • Bar
Køkken
Dansk, frokost retter, Pub

Åbningstider
Man: 12:00 - 14:00
Tirs til Søn: 12:00 - 17:00

Prisleje
Menu: 88 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"God app, som vi kommer til at bruge rigtig meget :-)" Stig (København K)

"En rigtig god ide, når man er gæst i København og ikke kender restauranterne og deres..." Pia Lind Jacobsen (København K)

"Super koncept. Restauranterne får fyldt op, vi kunder får en god rabat. Win-win!" Henrik (København N)