da-DK
1679441432145
https://www.r2n.dk/
The Italian Corner København K

Hos The Italian Corner på Gråbrødretorv serveres sprøde stenovnspizzaer tilberedt på de bedste råvarer. Du er sikret en god smagsoplevelse hver gang. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
The Italian Corner ligger på Københavns hyggeligste torv - Gråbrødretorv. Herfra er du i gåafstand fra både Nørreport station og Hovedbanegården. Du er også kun et stenkast væk fra Strøget og Tivoli.

Adresse: Gråbrødretorv 2, 1154 København K

Atmosfære
The Italian Corner har skabt et hjørne, hvor du kan opleve en autentisk italiensk pizza-restaurant i en afslappet atmosfære. Træd indenfor i den moderne indrettede restaurant, hvor du kan nyde synet af den levende ild i pizzaovnen. Brændeovnen til pizzabagning skaber en hyggelig stemning - også er den endda importeret hele vejen fra Italien, som én af de første af slagsen i Danmark.

På de varme dage kan du nyde dit velsmagende måltid på udeserveringen placeret på det hyggelige torv. Herfra kan du observere det pulserende byliv i og omkring pladsen.

Maden
Som navnet antyder, serverer The Italian Corner italiensk mad. Restaurantens ejer, Alfonso sætter en stor ære i at serverer autentiske italiensk retter, der byder på en suveræn smagsoplevelse hver eneste gang. Dette sikrer restaurantens kokke ved at altid bruge nøje udvalgte råvarer af den bedste kvalitet.

På menukortet finder du derfor alt fra pizza og klassiske pasta-retter til velsmagende forretter og desserter. Alle pizzaer tilberedes i stenovnen, hvilket giver det en unik og lækker smag med en sprød kant – lige præcis som en ægte italiensk pizza skal smage.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 45 - 139 Kr.
Hovedret: 99 - 289 Kr.
Dessert: 79 - 99 Kr.
Menu: 249 - 349 Kr.

Siddepladser
65 inde / 100 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"konceptet virker effektivt - fik bestilt bord lynhurtigt - mail med kode og bekræftelse var i..." Jan (Lyngby)

"god service med at sms tilbage med andet tidspunkt" Keld (Frederiksberg)

"Tak fordi i findes. Super koncept." Kim Olsen (København K)