da-DK
1597515264517
https://www.r2n.dk/
The Secret Mad&Vin Frederiksberg

Hos The Secret Frederiksberg er der mulighed for at smage på mange gode vine, da alle kan købes glasvis. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
The Secret Mad&Vin ligger på Nordre Fasanvej på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Restauranten ligger et stenkast væk fra Fasanvej st., Frederiksberg centret og også i kort afstand til Frederiksberg have og Københavns Zoo.

Adresse: Nordre Fasanvej 52, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Restauranten er moderne indrettet med mørkt interiør, som er lyst op af store vinduer. Lokalet er opdelt med mindre borde og bænke på den ene side som giver god plads.

Hyggelig og afslappet restaurant med god betjening.

Maden
Som gæst bliver dine smagsløg forkælet, imens deres personale sørger for at du får præsenteret de vine og drinks der passer til. Du har chancen for at smage forskellige typer af vine fra hele verden, og du betaler kun for det du drikker. Til vinen serverer de det bedst tænkelige af oste, pølser, skinker, delikatesser og is.

Har du mere lyst til varme retter, skaldyr, kød, salater eller en række varme snacks, så er det også muligt at nyde hos restauranten.

Med deres populære fusionskøkken kan de tilbyde en eksotisk, kreativ og kunstnerisk madoplevelse fra mange forskellige kulturer.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Tapas, vin bar

Åbningstider
Man til Tirs: 17:00 - 21:30
Ons til Tors: 12:00 - 22:00
Fre til Lør: 12:00 - 24:00
Søn: 17:00 - 21:30

Prisleje
Menu: 199 - 429 Kr.

Siddepladser
75 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super godt tilbud - alt fungerer perfekt; hurtigt og pålideligt respon! Nemt og særdeles..." Lise (København Ø)

"Super god App. - Man får prøvet noget man ellers ikke ville. Jeg anbefaler gerne jeres App." Dunja Schmitz (København K)

"Thank you for the discount :) and for making it happen! Great app, love it!" Iulia (København V)