da-DK
1639014787559
https://www.r2n.dk/
The Secret Mad&Vin Frederiksberg

Hos The Secret Mad&Vin på Frederiksberg kan du nyde velsmagende tapas eller varme retter komplimenteret af de bedste vine fra hele verden. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste vinudvalg på R2N.
I 2020 fik The Secret Mad&Vin 5,60 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
The Secret Mad&Vin ligger på Nordre Fasanvej på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Restauranten ligger et stenkast væk fra Fasanvej st., Frederiksberg centret og også i kort afstand til Frederiksberg have og Københavns Zoo.

Adresse: Nordre Fasanvej 52, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
The Secret Mad&Vin er en moderne indrettet restaurant, der byder indenfor i det mørke interiør oplyst af store vinduer. Det moderne lokale er opdelt i mindre borde med bænke på den ene side, hvilket giver rummet god plads. På væggene hænger hylder fyldt med vin og en væg er bevaret med røde mursten, hvilket giver restauranten en lounge inspireret stemning.

Når du træder indenfor mødes du af den hyggelige og afslappede stemning med en god betjening fra restaurantens personale. I sommerperioderne kan du nyde et velsmagende glas vin på deres udeservering i gårdhaven under solens stråler.

Maden
Som gæst hos The Secret Mad&Vin bliver dine smagsløg forkælet, alt imens deres personale sørger for, at du bliver grundigt præsenteret for diverse vine og drinks, der passer til din mad. Menuen er inspireret af et eksotisk og kreativt fusionskøkken, der giver en kunstnerisk madoplevelse fra mange forskellige kulturer.

Vinkortet byder på vine fra hele verden, så du har muligheden for at smage forskellige typer af druer og sorter. Det gode er, at du kun betaler for det du drikker.

Til at komplimentere de smagsfulde vine kan du bestille lækre oste, pølser, skinker, delikatesser og is. Hvis du har mere lyst til varme retter, kan du frit vælge mellem veltilberedt skaldyr, kød, salat eller varme snacks.

Faciliteter
  • Romantisk
  • Pladser udenfor
Køkken
Middelhavs, tapas, vin bar

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 17:00 - 22:00

Prisleje
Menu: 229 - 329 Kr.

Siddepladser
75 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak fordi i findes. Super koncept." Kim Olsen (København K)

"Det var første gang jeg bookede via R2N men bestemt ikke sidste gang." Line (København K)

"Perfekt rabat" Bent Klamer (Herlev)