da-DK
1639015351122
https://www.r2n.dk/
Tight København K

Hos Restaurant Tight i Indre By kan du opleve en personlig service og unik stemning. Menuen har rødder i den danske filosofi om mindeværdig mad tilføjet et pust fra varmere himmelstrøg. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Tight er beliggende centralt i København på Hyskenstræde, hvor du er dejlig tæt på strøget.

Adresse: Hyskenstræde 10, 1207 København K

Atmosfære
Tight er stedet, der løfter det, der bare skulle være en middag til en oplevelse. Det er hygge med et hint af rustik elegance og unik afslappethed. Man forventer ikke at finde en restaurant som denne så tæt på, og alligevel så afsondret fra turiststrømmen.

Restaurantens store glasfacade på 1. sal giver et smukt lysindfald. Her kan du sidde på de mindre borde med udsigt over gaden eller ind i det åbne køkken. Går du en trappe ned, kommer du til et større lokale, hvor du sidder langs med væggen i behagelige sorte lædersofaer foran borde lavet af gamle øltønder. Her er der en dæmpet belysning, som skaber en hyggelig stemning.

Maden
Hos Restaurant Tight bydes du på en gastronomisk oplevelse, hvor det nordiske køkken fortolkes gennem international optik og inspireres af varmere himmelstrøg. Der hentes inspiration fra hele den store verden - syd- og Mellemamerika, øerne i det caribiske hav, Asien og Hawaii. Menuen tilsættes ideer fra tapasverdenen, men med sine rødder i den pæredansk filosofi om mindeværdig mad og gæstens gode oplevelse.

Kom forbi til en velsmagende middag, hvor menuen altid sammensættes af årstidens bedste råvarer. Det betyder at menuen med jævne mellemrum opdateres og udvides. Som regel finder du også vegetariske og glutenfri alternativer på menuen. På drikkekortet finder du også et stort udvalg af Signatur Cocktails og smagsfulde vine nøje udvalgt

Andet
OBS! Rabatten gælder ikke på vine over 700 kr. på denne restaurant.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Nordisk, International

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 17:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 89 Kr.
Hovedret: 159 - 249 Kr.
Dessert: 79 Kr.

Siddepladser
130 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Virkelig god ordning!" Anette Larsen (Holte)

"Fantastisk ordning, gør at man kommer mere ud og flere forskellige steder." Helene Mortensen (København Ø)

"Hurtigt og effektiv" Bjarne Thejl (Hellerup)