da-DK
1597507918077
https://www.r2n.dk/
Vinværten København K

Vinværten er én af de hyggeligste tapasbarer i København. Hér finder man både kvalitetsvine og lækker Tapas! Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste tapas restaurant på R2N.
I 2019 fik Vinværten 5,25 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Du finder én af de hyggeligste tapasbarer i København, lige overfor Kongens Have og 5 minutters gang fra Nørreport station. Derudover ligger Rosenborg slot, Botanisk have og Statens museum også lige om hjørnet.

Adresse: Gothersgade 89, 1123 København K

Atmosfære
Vinværten Gothersgade har en simpel og rustik indretning, med levende lys på bordene, der skaber en hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i en unik og fredet bygning, der stammer tilbage fra 1737. Bygningen overlevede Københavns brand i 1795 og kan i dag sikre vinglade gæster ren hygge og afslapning med mange vinøse skatte.

Betjeningen er venlig og giver gerne gode vinanbefalinger, hvis man ønsker det. Dette er et sted, hvor man hurtigt føler sig hjemme og har lyst til at blive lidt længere.

Maden
Restauranten tilbyder fantastiske vine og lækker tapas – hånd i hånd med en overdådig oplevelse. De har et unikt koncept, der drager præg af det gamle italienske koncept Osteria. Ordet “osteria” betyder vært, og det er lige netop det ord, der beskriver deres restaurant perfekt.

Andet
Vinværten har intet vinkort, men i stedet dygtige vinværter, der står klar til at finde lige netop de vine, du søger. Uanset om du er til søde og friske vine, tunge og bitre eller noget helt tredje, kan de anbefale en række vine, der med garanti vil falde i din smag.

De har derudover et koncept, som er tilpasset de gæster, der ønsker en helt særlig vinoplevelse. Hos restauranten betaler du kun for den mængde vin, du selv hælder op i glasset. Der bliver altså kun afregnet for det, du drikker og ikke mere.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
Køkken
Tapas, vin bar

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Tors: 11:30 - 22:00
Fre til Lør: 11:30 - 24:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 65 - 95 Kr.
Hovedret: 135 - 245 Kr.
Dessert: 65 - 125 Kr.
Menu: 189 - 289 Kr.

Siddepladser
110 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Vi har benyttet R2N flere gange og er super tilfredse. Vi får lettere besøgt forkellige..." Ulla (Værløse)

"Meget fint koncept, benytter jer ofte når den står på " udemad". Tak" HanneHenriksen (København S)

"Sikke en fantastisk app" Lonni Dahl (København V)