da-DK
1594781033537
https://www.r2n.dk/
Voraz Bar & Café København K

Voraz inviterer på café-hygge i Strædet i indre København. Hér byder menuen på retter af høj kvalitet og cocktailbaren sørger for at slukke tørsten. Bestil via R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Voraz ligger overfor Comedy ZOO i det hyggelige stræde paralelt med Strøget i indre København. Området er kendt for at være et af Københavns hyggelige café-miljøer.

Adresse: Kompagnistræde 16, 1208 København K

Atmosfære
Caféen er rustikt indrettet med trævægge og -møbler. Der er højborde hvor det er let at overskue lokalet, og så er der hyggekroge, hvor der er mulighed for lidt mere intimitet.

Caféens store cocktailbar indbyder til en drink enten før eller efter maden og Voraz er også velbesøgt i weekenderne, når byen skal males rød.
I de varme måneder kan man sidde ude og nyde udsigten til livet i Strædet.

Maden
Selvom der står "café" i navnet, tilbyder Voraz mere end almindelig café-mad. På menukortet finder man bl.a. Roasted Pork Neck, Beef Tartare, Tapas og Sliders. Men det er selvfølgelig også muligt at få en lækker hjemmelavet burger (som naturligvis også har fået ekstra kærlighed i køkkenet) eller en frisk salat med gedeost.

Faciliteter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Café, spansk, Cocktailbar

Åbningstider
Man til Ons: 11:00 - 23:00
Tors: 11:00 - 24:00
Fre til Lør: 11:00 - 03:00
Søn: 11:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 89 - 139 Kr.
Hovedret: 119 - 175 Kr.
Dessert: 25 - 75 Kr.

Siddepladser
35 inde / 20 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Rigtig godt koncept" Bente (Brønshøj)

"Dejlig nem app." BirtheHoffmann (Frederiksberg)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Rødovre)