da-DK
1627263186728
https://www.r2n.dk/
Wine & Dine Ballerup

Oplev gastronomisk forkælelse og en nærværende stemning hos Wine & Dine. Book via R2N og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Wine & Dine er en hyggelig restaurant med fokus på kvalitet, der er beliggende på Borupvang 2 i Ballerup, og er en del af Hotel Lautrup Park.

Adresse: Borupvang 2, 2750 Ballerup

Atmosfære
Restauranten gør alt for, at man som gæst får en fuldendt oplevelse af deres service, da de lever og ånder for, at deres gæster er tilfredse.

Stemningen er hyggelig og nærværende. De arbejder løbende med spændende byggeprojekter i bæredygtige materialer. Dels fordi det skaber den rette stemning, men i den grad også fordi, de kan se værdien i at genbruge.

I samarbejde med Genbyg på Amager har de fundet gamle gulvbrædder fra en bygning ved Det Kongelige Teater. Brædderne er blevet behandlet, bearbejdet og genanvendt til design af de smukke og rustikke borde i deres restaurant.

Maden
Wine & Dine sætter en ære i at stimulere dine smagsløg og gør deres ypperste for at give dig gastronomisk forkælelse. Køkkenet anvender altid sæsonens bedste råvarer, så de konstant kan sikre høj kvalitet og friskhed i deres retter. Et kig på menukortet afslører en kærlighed til det nordiske køkken - fra danske klassikere tilført et gourmetmæssigt og moderne twist til asiatisk inspirerede retter.

Restauranten gør en dyd ud af, at dyrke deres egne urter, så de hele tiden kan tilføre deres retter det twist, der får den helt rigtige smagsoplevelse frem. Samtidig er det en fryd for alle sanser at nyde det frodige bed i gårdhaven.

Andet
Deres vin-sortiment, der består af over 250 forskellige vine, varierer efter sæson og høst, således at de altid kan præsentere et bredt udvalg af den bedste vin, som matcher årstid og lejlighed.

Faciliteter
  • Gratis parkering
  • Internet
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, nordisk, asiatisk

Åbningstider
Man til Tors: 18:00 - 21:00
Fre til Søn: lukket

Prisleje
Forret: 84 - 88 Kr.
Hovedret: 245 - 295 Kr.
Dessert: 92 Kr.

Siddepladser
60 inde / 20 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Det er et fantastisk godt koncept, der fungerer helt perfekt." LIZZIE VEST (Birkerød)

"Godt koncept. Vi anvender ofte app'en :-)" Anette (Brønshøj)

"Fantastisk app. Gør rigtig meget brug af den. Takket være den, er jeg blevet præsenteret for..." (Rødovre)