da-DK
1721417419140
https://www.r2n.dk/
Yankii Sushi København N

Med fokus på friske råvarer fra hav og jord, står Yankii Sushi på Nørrebro for kvalitet, smag, autenticitet og kreativitet, alt leveret med god service og højt humør.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Yankii Sushi ligger centralt på Nørrebro tæt på Københavns søer og i gåafstand til indre by. Der er god forbindelse med offentlig transport via Nørrebrogade.

Adresse: Blågårdsgade 35, 2200 København N

Atmosfære
Yankii Sushi sørger for god service og højt humør i deres hyggelige restaurant på Nørrebro. De ønsker at give deres gæster gode stunder, som de sent vil glemme.

Maden
Yankii Sushi tilbyder en restaurant hvor kvalitet er til at betale, og hvor kærligheden til det japanske køkken kan smages i hver en bid.

Den lækre japanske mad er baseret på friske råvarer fra hav og jord. På menukortet finder du bl.a. Sashimi, Sticks, Poke Bowls og et godt udvalg af forskellige sushi-ruller.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Japansk, sushi

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 35 - 135 Kr.
Hovedret: 45 - 160 Kr.
Dessert: 45 - 70 Kr.

Siddepladser
40 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Første gangs bruger af R2N - men bestemt ikke sidste. Hurtig bestilling - nemt at se om der er..." Inge (Frederikssund)

"Det er nu 2. gang jeg bruger R2N, men ikke sidste gang. MÅ anbefale det til andre, så de også..." Linda Sallerup Larsen (Rødovre)

"Fedt site med MEGET favorable rabatmuligheder." Jan Kræmmer (Hellerup)