da-DK
1623776738356
https://www.r2n.dk/
Z-Sushi København Ø

Z-Sushi på Østerbros menukort er domineret af sushi, men der er også sticks, friske forårsruller og supper at komme efter. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Z-Sushi ligger på Østerbrogade 91, ikke langt fra Parken.

Adresse: Østerbrogade 91, 2100 København Ø

Atmosfære
Z-Sushi var oprindeligt en lille take away forretning i København, i den ydre ende af Østerbrogade, men efter 2,5 år blev forretningens sushi så populær, at der var behov for at udvide forretningen. Væggen blev slået ned til nabolokalet og i efteråret 2010 kunne dørene slås op for en restaurant med plads til 60 gæster.

Restauranten er nydelig indrettet i minimalistisk japansk stil, blandet med glade farver og loungemusik i højttalerne.

Maden
Menukortet er domineret af sushi, men der er også sticks, friske forårsruller og supper at komme efter. Man kan både vælge a la carte, menuer eller all-you-can-eat, hvis man er i humør til lidt af det hele.

Desuden finder man et nøje udvalgt tekort med velbrygget japansk te, ligesom kaffe og kage er en mulighed. Friskpresset juice, et relativt stort udvalg af røde, hvide og rosévine samt champagne, sake og diverse asiatiske og danske øl hører også til drikkevarekortets mange muligheder.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Japansk, sushi, all-you-can-eat

Åbningstider
Man til Søn: 15:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 30 - 58 Kr.
Hovedret: 70 - 198 Kr.
Dessert: 35 - 45 Kr.
Menu: 135 - 398 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Det er dejligt nemt at bestille, og det fungerer. Giver mulighed for at komme ud og spise nogle..." Lillian Hansen (København K)

"Super koncept!" Diana (Glostrup)