da-DK
1632429722583
https://www.r2n.dk/
Z-Sushi København Ø

Hos Z-Sushi på Østerbro kan du forkæle dig selv med velsmagende sushi, sticks og andre japanske delikatesser. Hvis du er i humør til lidt af det hele, kan du prøve deres all-you-can-eat. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Z-Sushi ligger på Østerbrogade, hvor du hverken er langt væk fra Parken eller offentlig transport, hvilket gør det let at komme frem til denne japanske perle.

Adresse: Østerbrogade 91, 2100 København Ø

Atmosfære
Z-Sushi var oprindeligt en lille take away forretning i København, i den ydre ende af Østerbrogade. Efter 2,5 år blev forretningens sushi dog så populær, at der var behov for at udvide forretningen. Man slog derfor væggene ned til nabolokalet, og i efteråret 2010 kunne man derfor åbne dørerne for en restaurant med plads til 60 gæster.

Indenfor er restauranten nydelig indrettet i en minimalistisk japansk stil, hvor man med det mørke interiør og malerier i glade farver, har skabt en eksklusiv stemning. I højtalerne spilles der loungemusik, hvilket underbygger den rolige atmosfære.

Maden
Hos Z-Sushi er menukoret domineret af veltilberedt sushi. På menukortet finder du også andre japanske lækkerier, som sticks, friske forårsruller og supper. Her findes noget for enhver smag, da du både kan vælge fra deres ala carte eller sammensatte menuer. De tilbyder desuden all-you-can-eat, hvis du er i humør til at smage lidt af det hele.

Restauranten har sammensat et nøje udvalgt tekort med velbrygget japansk te, ligesom kaffe og kage også er en mulighed. På drikkekortet finder du et stort udvalgt af friskpresset juice, sake, diverse asiastiske og danske øl samt rød, hvid og rosévin.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Japansk, sushi, all-you-can-eat

Åbningstider
Man til Søn: 15:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 30 - 58 Kr.
Hovedret: 70 - 198 Kr.
Dessert: 35 - 45 Kr.
Menu: 135 - 398 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeg er ret tilfreds med jeres rabat ordning, og har bestilt tre gange gennem jer i løbet af et par..." Oraphan Srinanta (København S)

"Har stor glæde af R2N og er meget tilfreds med konceptet og udvalget af restauranter - specielt i..." Pia (Lyngby)

"super at benytte R2N..!" Erling (Hvidovre)