da-DK
1659934415137
https://www.r2n.dk/
Zharava Søborg

Tag familie eller venner med på en rejse til Bulgarien og oplev det lækre balkan-køkken hos Zharava. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restaurant Zharava ligger på Frederiksborgvej i Søborg. Der er gode parkeringsforhold i området samt flere budforbindelser lige ved restauranten.

Adresse: Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg

Atmosfære
Hos Zharava vil du opleve en hjertevarm stemning med plads til både unge og gamle. Indretningen er farverig, og det samme er atmosfæren, når familier og vennegrupper mødes for at nyde en lækker balkan-middag. Aflys babysitteren og tag hele familien med på Zharava.

Maden
Det bulgarske køkken er kendt for lækre salater, panerede oste samt grillstegte kød- og fiskeretter. På menukortet kan du finde noget for enhver smag og delevenlige retter, så man kan prøve lidt forskelligt. Priserne er på et niveau, hvor alle kan være med.

Faciliteter
  • Gratis parkering
Køkken
Grill, balkan, bulgarsk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 17:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 58 - 76 Kr.
Hovedret: 78 - 545 Kr.
Dessert: 57 - 68 Kr.

Siddepladser
45 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Det er dejligt nemt at bestille, og det fungerer. Giver mulighed for at komme ud og spise nogle..." Lillian Hansen (København K)

"En rigtig god ide, når man er gæst i København og ikke kender restauranterne og deres..." Pia Lind Jacobsen (København K)

"Jeres koncept holder 200% - vi bruger det meget :-)" Mette (København S)