da-DK
1686331894409
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Billige restauranter i København

Herunder kan du se alle billige restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om billige restauranter
Der er desværre ingen resultater...
Vi foreslår i stedet:

Billig restaurant København

Der er masser af billige restauranter i København, hvor maden stadig er udsøgt.

R2N har ovenfor opstillet de billigste restauranter, for at overskue udbuddet – R2N har et udvalg af billige restauranter i området omkring Strøget, Nyhavn og Store Kongensgade. Også ved Rådhuspladsen og på Vesterbrogade er der et godt udvalg.

Tilbuddene giver en hver muligheden for at nyde en dejlig aften på en skøn restaurant eller café selvom budgettet er på et minimum.

Bredt udvalg på billige restauranter

Der er mange billige restauranter i København, og de slår sig fast ved at have en god kvalitet til få penge. Der er ikke slækket på kvaliteten af maden og den oplevelse det er at gå ud og spise, dog kan man ikke forvente Michelin niveau.

Udvalget af restauranter spænder bredt, og går helt fra det kinesiske og japanske køkken, hvor restauranterne blandt andet serverer sushi og andre delikate retter, og til de mere traditionelle køkkener som fx de danske restauranter i Kbh., de italienske restauranter Kbh. og de franske restauranter Kbh..

Derudover er der selvfølgelig også cafeerne i København og tapas stederne som også kan byde på et billigt restaurantbesøg.

Billig restaurant København

Prisniveau for billige restauranter i København

Prisen på de billigste restauranter, som er tilknyttet R2N’s netværk, er på ca. 100 kr. for eksempelvis buffet inklusiv drikkevarer.

Prisen varierer alt efter valget af restaurant. For en 3 retters menu vil regningen sjældent komme op over mere end 250 kr. Dertil kan fratrækkes den rabat man får gennem R2N's, hvor der gives rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Super koncept, I blir stor succes ! Flere gourmet restaurenter ville være Nice ! Ikke bare af..." Henrik Egebjerg (København K)

"Det her er da bare den fedeste succes længe. Ælsker R2N, det gør at man kan gå ud og spise..." Mette (København S)

"Dejligt og tak for rabat" Syter Kristensen (Svinninge)