da-DK
1664325277976
https://www.r2n.dk/
Bertels Café Frederiksberg

Hos Bertels Café på Frederiksberg mødes du af duften af hjemmebag og friskbrygget kaffe. Smag deres brunch eller en af deres populære cheesecakes. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Bertels Café ligger centralt på Frederiksberg - i gåafstand fra Falkoner salen og Frederiksberg Metro.

Adresse: Falkoner Alle 54, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Du finder den hyggelige café i bygningen med et stort '54' på facaden. Selvom du befinder dig midt i byens centrum, så omgives du straks af den rolige og hjemlige atmosfære.

Det intime lokale er rustikt indrettet med træborde i forskellige farver og på væggene hænger smukke billeder. Den dejlige duft af nybagte kager og friskbrygget kaffe omgiver dig så snart du træder indenfor.

Maden
Bertels Café blev grundlagt i 2014 og har siden da stolt kunne præsentere et stort udvalg af klassiske og håndlavede cheesecakes.

Hos caféen på Frederiksberg har man valgt at udvide menukortet, så du også kan nyde små caféretter. På menukortet finder du lækre håndmadder, sandwich, brunch, smoothies og friskpresset juice. Du kan også nyde en friskbrygget kop kaffe med et velsmagende stykke af deres anerkendte cheesecakes.

Andet
Bertels er blevet anerkendt for at fremstille byens bedste cheesecake, hvor de serverer mere end 30 forskellige smagsvarianter. Deres cheesecakes er en smuk blanding af den klassiske amerikanske opskrift og de karakteristiske smage, der kendetegner Danmark.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Café

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Menu: 59 - 149 Kr.

Siddepladser
50 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super! Det er nemt og overskueligt at finde og booke restaurant." Hanne Needham (Valby)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Gentofte)

"Fint koncept. Er meget tit ude at spise og nu endnu mere efter vi er blevet opmærksomme på jeres..." Linda Michelsen (Vanløse)