da-DK
1590690446566
https://www.r2n.dk/
The Secret Frederiksberg Frederiksberg

Hos The Secret Frederiksberg er der mulighed for at smage på mange gode vine, da alle kan købes glasvis. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
The Secret Frederiksberg ligger på Nordre Fasanvej på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Restauranten ligger et stenkast væk fra Fasanvej st., Frederiksberg centret og også i kort afstand til Frederiksberg have og Københavns Zoo.

Adresse: Nordre Fasanvej 52, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Restauranten er moderne indrettet med mørkt interiør, som er lyst op af store vinduer. Lokalet er opdelt med mindre borde og bænke på den ene side som giver god plads.

Hyggelig og afslappet restaurant med god betjening.

Maden
Som gæst bliver dine smagsløg forkælet, imens deres sommelier sørger for at du får præsenteret de vine der passer til. Du betaler kun for det du drikker, så du har mulighed for at smage på flere forskellige flasker i løbet af en aften.

Hvis du er til traditionel tapas, kan man bestille deres lukus tapas, som bl.a. indeholder ost, forskellige skinker og salamier.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Asiatisk, tapas, vin bar

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Tors: 17:00 - 22:00
Fre til Søn: 14:00 - 22:00

Prisleje
Menu: 299 - 429 Kr.

Siddepladser
75 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Nem at bruge, giver inspiration til hvor man kan spise, når man beslutter sig i sidste øjeblik" Linda Sorensen (Hvidovre)

"Jeg er stadig fan. I giver mig altid inspiration til at prøve noget nyt, som jeg ikke lige ellers..." Kristina (Hvidovre)

"Hurtig og let at bruge. Den absolutte fordel er at man selv væger sin menu." Dorthe Pedersen (København Ø)