da-DK
1639012004899
https://www.r2n.dk/
bastards København V

På Bastard i Indre By serveres lækker sæsonbaseret mad, der udelukkende tilberedes på de bedste råvarer fra lokale farmere, hvor fokus er på bæredygtighed og kvalitet. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Restauranten ligger kun et stenkast fra Vesterport Station, og er i gåafstand til hele indre København. Restauranten er et oplagt sted at besøge i forbindelse med en biograftur på Palads, en tur i Tivoli eller en spadsertur på Strøget.

Adresse: Axeltorv 6, 1609 København V

Atmosfære
Hos Bastards er indretningen New Yorker inspireret med et moderne industrielt look. Væggene er malet i mørke farver eller med blottede mursten og belysningen i lokalet er afdæmpet. Dette danner rammerne for en hyggelig og afslappet stemning, der passer godt enten til en romantisk middag eller som middag med vennerne før en tur videre i det Københavnske byliv.

Maden
Hos Bastards går man op i at servere mad af den højeste kvalitet og derfor bruger man altid råvarer fra de lokale farmere, hvor fokus udelukkende er på kvalitet og bæredygtighed.

Af samme anledning bruges udelukkende sæsonens bedste råvarer, hvilket betyder at deres menu skifter med jævne mellemrum. Som regel er udvalget til frokost og aftensmad også varierende. Menuen består altid af en variation af lettere retter, fisk, kød, burger, pasta og tilbehør. Der findes også et udvalg af børneretter på menuen.

Andet
"Gentlemen by day, bastards by night, connaisseurs by choice" - sådan er sloganet hos Bastards, der er en moderne og kreativ restaurant.

I 2017 modtog restauranten 4 stjerner fra Berlingske og på Google skriver deres glade gæster blandet andet dette om dem: "Lækre omgivelser og gastronomi på højeste niveau. Servicen er i top".

OBS! Rabatten gælder ikke på vine over 700 kr. på denne restaurant.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Internet
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Café, bistro, frokost retter

Åbningstider
Man til Tors: 16:00 - 23:00
Fre til Lør: 12:00 - 24:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 105 - 125 Kr.
Hovedret: 135 - 235 Kr.
Dessert: 115 Kr.

Siddepladser
80 inde / 60 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fedt koncept første gang vi prøvede det og det var en kæmpe succes" Julia (København V)

"Super godt koncept, som er nemt at bruge. Vi helt sikkert benytte jer senere og få ny inspiration..." Charlotte (Ballerup)

"Supernemt og gode tilbud." (Kirke Hyllinge)