da-DK
1639009698323
https://www.r2n.dk/
Grand Bistro Frederiksberg

Besøg Grand Bistro på Frederiksberg og udforsk deres spændende køkken, som er en fusion af det asiatiske og franske. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder Grand Bistro på Thorvaldsensvej på Frederiksberg, blot et stenkast fra Forum St. Ikke langt derfra finder du også Frederiksberg Centeret og efter en kort tur befinder du dig i Indre By.

Adresse: Thorvaldsensvej 2, 1871 Frederiksberg

Atmosfære
Grand Bistro byder dig velkommen indenfor i en moderne indrettet restaurant med et hint af den asiatiske kultur, hvor hyggen og en behagelig stemning hurtigt spreder sig. De har indrettet med mørkt interiør, lanterner i loftet og farverige malerier på væggene. I de varme sommermåneder kan du nyde solens stråler på deres udendørsservering med udsigt over Frederiksbergs gader.

Personalet lever efter de asiatiske skikke og Buddhismens traditioner, derfor vil du med det samme opleve, at de gør deres ypperste for at I har det godt og nyder jeres besøg.

Maden
Hos Grand Bistro laver de mad fra hjertet, og serverer retter der er fusioneret mellem det asiatiske og franske køkken. Idéen om et køkken med asiatiske og franske bistro-retter, opstod oprindeligt for 17 år siden, da de åbnede deres første restaurant i Fields.

Restaurantens kok er specialiseret i det europæiske køkken og sætter stor ære i, at benytte friske og økologiske råvarer. Kokken er opvokset i Vietnam og har flere års erfaring på en række 5-stjernede hoteller, så I er altid garanteret mad af den bedste kvalitet.

På menukortet finder I et udvalg af franske favoritter som Confit de Canard og Moules Frites samt asiatiske retter som den vietnamesiske nationalret "Pho" og lækker sushi.

Andet
R2N-rabatten kan ikke kombineres med tilbudsmenuerne.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, asiatisk, café

Åbningstider
Man til Fre: 11:00 - 22:00
Lør til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 68 - 78 Kr.
Hovedret: 98 - 198 Kr.
Dessert: 50 Kr.

Siddepladser
50 inde / 8 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fabelagtig rabat ordning..! Har aldrig hørt om den før, men jeg skal nok sprede rygtet :)" Heidi (Viborg)

"Rigtig godt koncept I har. Jeg bruger det ofte meget impulsivt. Skal vi gå ud at spise? Ja det kan..." DortheHelbo (Humlebæk)

"Fantastisk koncept :-)" Gitte (Vanløse)