da-DK
1634472228921
https://www.r2n.dk/
Mercante København K

Hos Mercante i Indre By bliver dine smagsløg forkælet af de dygtige kokke, der serverer italiensk mad når den er allerbedst! Nyd de velsmagende italienske fristelser med et godt glas vin i de charmerende sydlandske omgivelser. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
I hjertet af København finder du den italienske perle, Mercante. Her er du både tæt på Københavns hyggeligste torv, Gråbrødre Torv samt Strøget. Det er altså det oplagte valg, hvis du er ude og udforske Københavns smukke gader.

Adresse: Valkendorfsgade 34, 1151 København K

Atmosfære
Hos Mercante bydes du indenfor i de moderne lokaler. Murstensvæggene er malet i flotte lyse farver, som brydes af de mørktmalede træbjælker. De smukke grønne oliventræer, er med til at skabe den sydlandske stemning, der præger de charmerende omgivelser. I loftet hænger stilfulde lamper og bordene er dekoreret med levende lys. I sommermånederne kan du nyde maden på deres hyggelige fortovsservering.

Mercantes personale yder altid fremragende service, og sørger for at du er højdepunktet under hele dit besøg.

Maden
Hos Mercante serveres vidunderlig italiensk mad af den bedste slags. Navnet "Mercante" betyder "lokal købmand", hvilket referere til stedets fokus på kvalitetsråvarer. Restaurantens kokke sætter stor ære i kun at servere mad af den bedste kvalitet, derfor kæles der altid lidt ekstra for hver ret, før den serveres.

Menukortet byder på de traditionelle italienske fristelser. Som en del af deres antipasti serveres en række delikatesser som oste, salami og prosciutto. Til hovedret kan du frit vælge mellem velsmagende pasta, fisk og kød. Prøv f.eks. deres lækre lammekrone eller Linguine di Mare.

Mercante tilbyder to forskellige 3-retters menuer sammensat af deres favoritretter.

Andet
På Facebook skriver Mercantes gæster dette om restauranten: "Super gourmet oplevelse med hyggelig stemning og meget nærværende betjening" og "VIRKELIG lækker mad - serveret med Italiensk charme".

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, italiensk

Åbningstider
Man til Lør: 11:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 65 - 179 Kr.
Hovedret: 145 - 289 Kr.
Dessert: 65 - 125 Kr.
Menu: 399 - 445 Kr.

Siddepladser
80 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fantastisk koncept! En minus er, at jeg ikke har vidst I fandtes før nu..." Poul Henning Nielsen (København N)

"Super platform. Let at bruge og med nogle rabatter der kan mærkes på regningen. Første gang..." Søren Fugleberg (Frederiksberg)

"Simpelthen det fedeste koncept - Det er mega brugbart, nemt at filtrere til søgning og super..." Dorthe Gustafsson (Frederiksberg)