da-DK
1642493384525
https://www.r2n.dk/
RizRaz - Kompagnistræde København K

Hos RizRaz på Kompagnistræde bydes du indenfor til duften af eksotiske krydderier. Dine smagsløg bliver forkælet med lækre retter fra det mediterranske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
RizRaz er beliggende på Strædet i hjertet af Indre København, hvorfra du hverken er langt fra Strøget, Kongens Nytorv og Rådhuspladsen. I nærområdet har du også gode bus, tog og metroforbindelser både fra Hovedbanegården og Nørreport station.

Adresse: Kompagnistræde 20, 1208 København K

Atmosfære
Hos RizRaz gør de sig umage i, at give dig en helhedsoplevelse, hvor god service er i højsædet.

Indenfor mødes du af de lækre dufte fra Middelhavet, hvor eksotiske krydderier som spidskommen, timian, pebermynte og salvie kildrer lugtesansen og vækker appetitten. Dine tanker bringes med det samme mod varmere himmelstrøg og sydens sol.

De hyggelige lokaler er indrettet i rustik stil med murstensvægge, mørke træmøbler og lædersofaer. På væggene har man dekoreret med små spejle, vinreoler og massevis af grønne planter, der bidrager til en rigtig Middelhavsstemning.

Maden
Hos RizRaz finder du lækre retter til enhver smag og enhver lejlighed.
Menuen er inspireret af det alsidige mediterranske køkken, der byder på en vifte af friske råvarer og simple, smagfulde retter. De dygtige kokke i køkkenet sørger for, at levere en fantastisk smagsoplevelse hver gang.

På menukortet finder du retter med sprøde grøntsager, grillet kød, og friskbagt brød, der er tilberedt og anrettet præcis som de ville i Middelhavslandende. Portionerne er rigelige og du kan kombinere dem med diverse vine fra Syden for at fuldende dit måltid. Menukortet strækker sig fra frisk fisk og skaldyr til vegetariske og veganske retter. Har du lyst til en saftig bøf med sovs kan du naturligvis også finde det!

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Middelhavs

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 79 - 99 Kr.
Hovedret: 105 - 249 Kr.
Dessert: 69 Kr.

Siddepladser
300 inde / 70 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Havde nok ikke opdaget dette sted uden jer..tak!" Knud (København S)

"App'en er nem at bruge, og alt gik godt :-)" Merete Gramstrup (Aarhus C)

"Er vild med jeres app, bruger den næsten hver gang jeg går ud at spise!" Tina Strid Carstensen (København V)